rabiayy Kızlar iyi akşamlar. Doktorum her akşam bir kase yoğurt yememi söyledi. Hem bağırsak sistemim için hem de bebeğe faydası olurmuş. Üzerine çok az pul biber dökerek tüketsem zararı olur mu? Sormayı unuttum doktoruma, bilgisi olan var mı? 🌸
zynpknt rabiayy midenizi kötü yapmazsa bence olmaz ben yumurta sevmiyorum pul biberi dayayıp yiyorum çorbalara falan da katıyorum
rabiayy TugceOrak detoks etkisi oluyor ya diyette falan öneriyorlar. Aklıma takıldı 🌸♥️ çok teşekkür ederim 🙏
rabiayy zynpknt denedim bakalım ama daha çok yeniyim, 9 haftalık olacağız inşallah. Detoks etkisi olduğundan sormak istedim. Cevabınız için çok teşekkürler 🌸♥️
zynpknt rabiayy yok tarçın vs koymazsanız bence sıkıntı olmaz ben başlarda hep acı turşu falan yiyodum ama yinede isterseniz sorun doktora 🌸
zynpknt Ozlmulpk adet söktürücü özelliği olduğu için ve rahim kaslarını gevşettiği için doktorum bana tüketme dedi zaten internete yazdığınızda direk çıkıyor aslında mesela bazı şeylerde sınırlı tüketebilirsiniz yazıyor ama tarçında önerilmez yazıyor dikkatli kullanmakta fayda var bende çok severim normalde tatlılara keklere bile koymuyoruz erken doğum riskim olduğu için 🌸