Mervebalemir Kızlar b12im cok dusuk cıkmıs doktor hap veriyordu ama ben hap yutamadıgım için iğne verdi kullanan var mı ?
TugceOrak Mervebalemir kuzenim kullanıyor canım. 29 haftalık hamile o da. Onun çok düşük olduğu için doktoru direkt iğne olarak verdi
hamcokelek33 Mervebalemir yanlış hatırlamıyorsam 20. Haftadaydım bana da yazdı. 5 tane her hafta 1 tane vuruldum. Ekstradan dil altı sprey de vermişti. Çok faydasını gördüm
Parinas Mervebalemir bende kullandım haftada bir demişti doktor. Çok düşük olanlarda 2 günde 1 yaptıran da var. Ama bende faydası olmadı. Ne hap ne iğne yükseltiyor. İnşallah size faydası olur
2Princess1Mom Mervebalemir İlk haftalarımda vuruldum. 5 tane hergün 1 tane, 5 tane haftada 1 tane. 2 kutu kullandım
TugceOrak Mervebalemir yan etkisi olmadı hiç, inan kaç günde bir vuruluyor bilmiyorum. Ama bir şikayeti vs yok onu gayet iyi biliyorum
Panicmomyy Merhaba Ben 8 haftalık hamileyim geçen hafta her gün iğne oldum.1 kutuda haftada 1 gun olacağım hiç bir yan etkisi olmadı bana
hamcokelek33 Mervebalemir rica ederim🥹 bebek annenin depolarını bitirdiği için çok yan etkisi oluyor b12 eksikliğinin. Ben 5 dk önce söylediğim şeyi unutuyordum resmen
Mervebalemir hamcokelek33 o iyi olsunda gerisi önemli değil zaten🌸🫶🏻😂son olarak iğne dodex 1000 mg mıydı
hamcokelek33 Mervebalemir evet iğne buydu, bide ekstradan orzax ın dil altı b12 spreyini yazmıştı. Onu da bi sorun isterseniz