Hatuns Benim de adet sancısı gibi ağrılarım oluyo arada duzenli degil, ama dogum başlangıcı mi bilmiyorum
seyma0661 Rafaelli doğum anında bile dönen varmış tamamiyle bebişin keyfine göre bence 😂 çok hareketli değilse dönmez ama
Sonaaa Ballisutt27 benim de son 9 günüm normal doğum bekliyordum doktor son muayenede çatı dar gözüküyor sezaryen daha uygun dedi ama yine de son ana kadar bekleyeceğiz şimdiye kadar hep normali bekledim son anda böyle demesi biraz canımı sıktı ama bakalım ben de her şeyi yapıyorum hurma merdiven ilişki ama belirti yok 😄
ArasMom__ Tugba2794 bugün gittim sol alt tarafa dönmüş başı yani daha doğum pozisyonunu almamış doktor alır dedi
Anneadayi45 Ballisutt27 doktorum çömelerek yerleri sil demişti bana 🤣 bir de pilates topunda hareketler yapmıştım.
Elif5361 denizyt Bende öyle özellikle yatınca rahim ağrısı yaşıyorum resmen o an diyorum aha geliyor mu acaba 😌
DENIZ_55 Sema_3858 suan 35 haftaligim tam belli değil ama buyum ihtimalle bayramdan önce sezeryan dogum planlıyoruz o zamanda 37 haftalık olacağız bakalım doktor ne derse ben bayramdan önce istiyorum sen kaç haftalıksin suan
Sema_3858 DENIZ_55 ben 35+5 deyim benimki de Sezaryan ama pazartesi günü kontrolüm o zaman verir heral doğum tarihini de bayram öncesi olurmu yok bayram sonrasına mı kalır bende öylece bekliyorum 😂
DENIZ_55 Sema_3858 bende onu merak ediyorum eşimle ben bayram önce istiyoruz doktorumda bayramdan önce yapar gibi tahmin ediyorum bakalim ne zaman verecek günü tekrar 20 marta randevu aldım bakalım ne diyecek o zaman net belli olur nasipse sen alırsan haber ver cnm