Ruzgargulus Kızlar evimde kiracıyım 3 senedir her yaz başı sonuna kadar hamam böcekleri ile ugraşıyoruz evimiz zemin katta oldugu için kolaylıkla çıkıcak bir yer buluyorlar biraz önce süpürgeligin içünden 2 tane duvara tırmandılar eşimde yok aşırrı stres oldum öldüremedim yaklaşamadım bile tekrar çıktıkları yere girdiler izmirde yaşıyorum belediyler ilaçlama yapıyormu acaba bilgisi olan varmı yada kesin çözüm yolu bilen heryerim kaşınıyor 🥲
Selim_Alparslan Ruzgargulus Nane, lavanta, limon ve çay ağacı gibi yağlar, böcekler için rahatsız edici koku yayarak onları uzak tutar canım bunları karıştırarak sprey yapıp puskurt her yere
Satisati Ruzgargulus valla aynı şeyin daha korkuncunu geçen sene yaşıyordum taşındım zemin katta kalıyorduk bizde gece eşim yataktan bir fırladı yatağın içi hamam böceği dolu tam 22 tane topladık eve misafir geliyordu böcek misafirin tepesine çıkıyordu evimize kimse gelmek istemiyordu belediyeye ilaclattik eskisi kadar değildi ama yinede çıkıyordu daha sonra kendimiz ilacladik iki gün eve girmedik yine tek tük çıkıyordu daha sonra da taşındık belediyeler buharlı ilaç veriyor eve o çok iyi geliyor
Selim_Alparslan Ruzgargulus inşallah kuzum yapacak bir şey yok, deterjan kokularını cok severler özellikle camasir suyu haberin olsun
Ruzgargulus Selim_Alparslan ya bi komşumda sirkeli suyla çamaşır suyla sil her yeri dedi maske taktım zorlana zorlana sildim birde
Ruzgargulus Satisati en nefret ettigim şey yeminle benimde kaşıntı tutuyor evi terkedesim var internetten araştırdımda o konuyla alakalı iletişim numarası bulamadım dürek belediyeyi mi aradınız naptınız
Selim_Alparslan Ruzgargulus hayir canım sakin özellikle camasir suyu kullanma . Sirke bilmiyorum ama dediğim yağları sevmezler onu dene bence.
Satisati Ruzgargulus evet ben Manisa’da oturuyorum beldediyeyi aradık o randevu verdi gün saat öyle geldiler
Ruzgargulus Happyka benim eşimde yok yanına yaklaşamıyorum çok hızlı hareket ediyorlar 2 3 ay kayboluyo ortadan biraz hava ısınsın yeterki
Happyka Ruzgargulus yok mesela mutfak dolablarina görünmez yerlere , banyoda da kapının arka iç taraflarına nerde delik varsa oraya , ben cam kenarlarına bile siktim jel gibi zaten , birde her kapinin neresinde küçük delik varsa oralara bile
Happyka Ruzgargulus aynen oralara sıkın , sineklik olsada ben yinede dış taraflara siktim ayyy yazın napacam bahçede var 🤣 vardır kesin bir çözümü şimdiden strese girdim