Aleynanaz YncaY ben 5 kilo almıştım ama sürekli uyuma isteği oluyor halsizlik oluyor emziriken kullanabilirmisiniz bilmiyorum
Duruu3 YncaY bekarken kullandım resmen uyku uyku uyku beni mahvetti sürekli uykum geldi ve iştah açıyor sonradan uyku geçiyor diyorlar ama ben bıraktım senelr önce emziren anneler kulaniyormu hiç bilmiyorum
[silindi] Emzirirken kullanamazsınız nu şurup normalde alerji şurubu, bebeğe geçerse sıkıntı olur, ama emzirme dönemi bittikten sonra kullanırsanız kilo alırsınız ben bekarken bu ilaçla 6 kilo almıştım, kullanma amacımda kilo almaktı
YncaY [silindi] Bebeğim ek gıda sürecinde ama anne sütü hala alıyor ondan olmaz sanırım kaç ayda 6 kilo almıştınız
[silindi] YncaY bir ayda aldım, bu ilacın yanı sıra birde her gece yatmadan önce cici bebe süt muz fıstık ezmesi bal karıştırıp sıvı hale getirip içtim İki avuç Cici bebe bir tane muz 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi 2 yemek kaşığı bal
YncaY [silindi] Ben doğumdan sonra hızla kilo kaybı yaşadım emzirdiğim için kilo alamıyorum ve öyle çok iştahımda yok ondan bu ilacı denemek istiyorum 7 8 kilo alsam 2 ayda yeterli hızlı toparlamak için
[silindi] YncaY 2 ayda 7-8 kilo çok rahat alırsınız bu ilaçla ama şuan kullanmak konusunda doktorunuza danışmanız daha iyi olur o daha doğrusunu söyler kullan derse kullanmaya başlarsınız ve etkili bir ilaç gerçekten ben faydasını gördüm, ben bile gördüysem herkes görür çünkü benim yeme içme alışkanlığı sıfırdı bir günde sadece bir adet poğaçayla günü bitirebilirdim iştahım hiç yoktu bende bile işe yaradı
YncaY [silindi] Anladım demek ki baya etkili bir ilaç emzirmeyi azaltınca başlayayım o zaman genel araştırma yaptığımda emzirme döneminde uygun olmayacağını gördüm