zgeDenizKaramanAtmaca Trhn-cicek 36+2 yim bugün dün kontrolümüz vardı. Nasipse 25 Mart da kavuşacağız kızımla 🥰 sizin bebişlerin kilosu ne durumda ?
Zhra42 Trhn-cicek Benim ağrılarım var ya canım acıyor şuan bile öyle yani hele ayaklarım Allah ım sağlıkla kolaylıkla hayırlısı ile bir doğsaydı
Melmommy Trhn-cicek 36+2 yim. Hareketlerim çok kısıtlandı, yatarken bir anda nefessiz kalıyorum 😄 korkarak kalkıyorum. Sıcak basmaları da devam ediyor 🥵
Oyku3005 36 hafta değilim ama hafta o haftada olacam doktor 36+3 e doğum tarihi verdi🥲😀 şuan 35+1 im hareketleri çok fena çok sık kasılıyor canımı acıtıyor genelde sizde durum nedir
Mommy23 Oyku3005 bende 34+6 erken doğum riskim vardı ama çok şükür şimdilik iyi ilerliyoruz, sizin neden erkenden tarih verildi acaba
Oyku3005 Mommy23 bende 30. Haftalıktan beri sıkıntı yaşıyorum sancılarım var doktorda yurt dışına çıkıcak bende kendimi riske atmak istemedim çokta erken bir tarih değil sezeryan için
Dilekulgtt Mommy23 merhaba neyden kaynaklı erken doğum riskiniz var acaba bende 34+5 im benimde rahim agzı kısalığı var
sevval_58 36+2 deyim yarın doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak nasıl bir şey olacağını tam kestiremediğim için biraz tedirginim, bilginiz var mı acaba nasıl geçiyor
tecrubeliiannee sevval_58 vajinal ultrason gibi sadece doktor parmakla yapiyo sokup çıkarması bir oluyo zaten canım kasma kendini
Zhra42 Trhn-cicek Yok başgeliş dedi doktor ama ben hissediyorum hareketlerini artık canım acıyor hatta hareket ettiğinde
04052016mh Trhn-cicek benimki en baştan beri öyle aman aman hareketli değil şu 1 aydır da hareketten çok kendini kastırıyor toplanıyor bir yerde canı isterse de hareket ediyor ama alanı da kısıtlandı artık canımı yakıyor
Mommy23 Dilekulgtt erken kasılmalar ve sancı çıkmıştı nst de. Devam ederse bebek strese girebilirdi neyse ki ilaçlarla kontrol altına alabildik ve bu süreçte de doğum pozisyonuna geldi Tekrar normal doğum için bekleyişe geçebildik 🙏🏼
Baby-ES Trhn-cicek 35+5 oldum, artık yürüyüşlerim değişti 😅 bayramdan hemen sonra doğum planlıyoruz 👍🏻