-monika sednc0 evet normal ilk dozunda benim gece başladı 2 gün boyunca sürdü çok ağrıdı bugün de 2. Dozu oldum sabah başladı ağrımaya
-monika sednc0 ilk dozu daha zordu benim de şu an daha iyiyim ben şükür 😅 kolumun üstüne yatmıştım ilkinde bide
-monika sednc0 yani benim daha kolay oldu 2. üstüne yatmamaya çalıştım ilkinde halsizlik de çoktu yerimden kalkamadım nerdeyse
___Ebruli___ sednc0 bende ayın 4dunde tetenoz aşısını oldum 3 gün boyunca kolumu oynatamiyordum,üzerine uzamiyordum com ağrıyordu 2. aşı da 2 Mayıs’ta benim
sednc0 ___Ebruli___ bana ikinci aşı için 10 Nisan denildi canım niye acaba 10 martta oldum bir ay sonra gel geri dedi
sednc0 ___Ebruli___ yaptırdıktan bir ay sonra ikinci doz yazmış çoğu yer ama doktoruma sorarım artık senin nasıl gidiyor hamilelik kaç hafta oldu bebiş
Saadet1111 İlk dozda bir hafta ağrımıştı kolum hareket ettiremiyordum ikinci dozda hiçbir şey olmadı ama😄
arwen1 keşke sadece kolum ağrısaydı bütün vücudum parmak uçlarım bile ağrıyordu sanki covid geçirmiş gibiydim. Artı sürekli istifra ettim. İki dozda da böyle oldu.