BuseeBayrkc Saglik ocagim benden kan aldi normal Kontrol icin orda guatir im hizli calistigi cikti Dün kadin doguma göründüm aynisi orda da dendi Ama deger cok az degilimis ama yine de cikmis doktor dahiliyee yönlendirdi. Bu guatir ile ilgili tecrubesi ve bilgisi olan var mi ben Su anda cok iyim Bebegim de Masallah cok hareketli Dün gördüm 🥰🧿 Ama Bu guatir tedaviye baslamassam etkiler mi Cocugun beyininde ki sinir sistemine zarar verebiliyormus düsük ve erken dogum da olabiliyormus😐 Bu arada 14 haftaligim
Kzbnzm1997 BuseeBayrkc benim 10 yaşından beri var kontröle düzenli gidersen ilaçları düzenli olarak içersen bi sıkıntı yok ama 1 gün unutursan tedavinin başına dönersin çok önemli unutmamak bende aha 26 oldum nerdeyse hamileyken daha önemli tabi
Bebekim123 BuseeBayrkc bendede gebelik triodi çıktı canım ihmal etme hemen dahiliyeye git korkma ilaç tedavisi ile kontrol altına alıyorlar Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Zeynepgencay19 Ben sırf modül için özel e başladım ilaç doktor kontrolünde kullanılmalı bebeğide anneyi de etkiliyor endokrin bu konuda daha iyi beni de doktor yönlendirdi şimdilik bir soru yok çok şükür
BuseeBayrkc Mmmervee simdi okudum Sen trioid hastasiymisin canim cok gecmis olsun.. allahim sana da nasip Eder Insallah🧿 Ben hamile kaldikdan Sonra Bu cikti Ondan önce Hic birsey yoktu normal Kanimda felan
Mmmervee Amiinn canım benim çok teşekkür ederim güzel duan için ☺️ Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Zeynepgencay19 BuseeBayrkc evet benim 3. Hamileliğim 2. Çocuğum 1 yaşındayken ortaya çıktı köyü değil değerlerim ama etrox kullanıyorum dozunu ayarlıyor de. Şun 32+1 deyiz hiçbir sorunum yok tam aksine daha Relax ım
BuseeBayrkc Kzbnzm1997 Tesekür ederim canim allah kucagna Almaya Nasip Eder Insallah az kalmis sayilir😍 dedigim gibi Bende daha yeni cikiyor
Kzbnzm1997 BuseeBayrkc bu guatr aslında hep çok hafif bir şey hemde hiç hafife alınmayacak bir şey ilacını içersen iyisin dengeli oluyor içmezsen kötü ruh halini bile etkiliyor ben anlayabiliyorum dozunun değişeceğini 😊
Gazell İlaç A kategorisinde paroldan bile daha zararsız tabiki kullanman gerekiyor asla bir zararı yok hamilelerin çoğunda gebelikte bu sorun çıkıyor ama ihmal etmeye gelmez asla .