Kbraa_27 Kızlar ben çok sırt ağrısı çeken birisiyim ve genelde kas gevşetici krem kullanırdım tabiki hamileliği öğrenince bıraktım. Ama böyle ağrılarda falan hiç hamileyken krem jel falan vermiyorlar mı ya zararsız olan bişey yok muu
EsilaMelisa01-06 Kbraa_27 bendede bel ve boyun fıtığı var ve hamiline çekilmez hal alıyor ben ilk kizimdada bundada krem kullandım her gün deil ama dayanilmayacak ağrı olduğunda kullanıyorum çok şükür bi şey olmadı bel fitigim ayağıma vuruyor çünkü mecbur kullandım doktorda bisey olmaz dedi
Talentedmom Kbraa_27 ben doktora sordum kas ağrısı için asla krem süremezsin dedi sadece magnezyum ve parol içebilirsin egzersiz yapacaksın dedi sakın dürme kas gevşetici falan
Sydaglsen Kbraa_27 benim doktorum kendi tavsiye etmişti at kestanesi sürebilirsin diye bel sırt ağrısından duramıyordum
Eliftttt Benimde kaburgama yel girdi 5 gun kımıldayamadım nefes alırken bile batıyordu acile gittim hıc bırsey vermedi kas gevsetıcı zaten vermedi rahım kaslarını gevsetır ve dogumu baslatır diye kremde vermedi deri emer kana bulasır sakıncalı diye sadece magnezyum verdı gunde 2 kere suya katmak ıcın 5 gun gectı ama cok fenaydı sıcak havlu ısıtıp koydum
Kbraa_27 Eliftttt Benim hamilelik daha yeni ama sanırım kremi unutucam bende çok yel kapan bi insanım napcam bilmiyorum. Birde size bir şey daha sormak istiyorum NANE LİMON HAMİLELİĞİN HER HAFTASINDA İÇİLİR Mİ
Eliftttt Kbraa_27 Bi zararı yok diye biliyorum tansiyon dusuklugu sorunun yoksa hamılelıgımın basında mide bulantım cok oldu bende taze nane limon kaynatıp ıcmıstım ama istersen genede doktoruna sorabilirsin
Kbraa_27 Sunay_selcuk1 Bende fibromiyalji var çok kötü ağrılarım oluyor ama hapımı bırakmak zorundaydık. Kremde yok bi magnezyum alıyorum artık
Sunay_selcuk1 Kbraa_27 ya hiç bilmiyorum ama nane limonun ne gibi zararı olabilir ki bı zararı olacağını sanmıyorum şahsen kilo kilo tuzlayıp limon yediğim için yani
Bbbbbbb12 Merhaba, benim de bel agrılarım için doktor eczanede satılan magnezyum yağını önerdi. Masajla birlikte yağı ağrıyan yerinize sürünce iyi geliyor, belki denemek istersiniz
Kbraa_27 Bbbbbbb12 Öğrendiğim çok iyi olduuu gerçekten teşekkür ederim magnezyum yağını bilmiyordum bi ismi var mı hemen alayım çok ağrılarım var çünkü
Kbraa_27 EsilaMelisa01-06 Anladım canım evet gerçekten çok zor artık ihtiyaç olduğunda kullanmak gerekiyor Allaha emanet artık ☺️
Kbraa_27 Sunay_selcuk1 Bencede ya korkutuyorlar beni şunu içme bu olmaz şu olmaz benimde ilk bebeğim haliyle artık kafam şimdiden almıyor sinir oluyorum 🤣
Sunay_selcuk1 Kbraa_27 ay herkesi dinlemek istemiyorum artık benimde suyum sınırdaymış kafayı yedirteceekler artık insana
Kbraa_27 Talentedmom Sürmedim artık bende parol içiyorum birde magnezyum yağı varmış ağrıyan yere masajla iyi geliyormuş ondan almayı düşünüyorum