Esmara Aselnaz33 bebeğin sağlıklıysa kilo çokta önemli değilmiş zayıf bebekler daha güzel büyür diyorlar hem normal doğumsa kolay geçer doğum şimdi kaçıncı haftadasın canım
Aselnaz33 Esmara sezeryan olucam 28 şubat sabah 8de :) şuan 35+4 haftalığım sezeryan 38+1 de gircem eşimle aynı gün olucak doğum günleri🌸 baba kız
Suleymanli Aysel4497 Bende 35+5 gitdim doktor 2600 dedi wimdi 36 haftalik olduk biraz istiyorum tombiw dogsun🙈38 haftada sonuncu kontrol edicek doktor insheAllah normal dogum olur
GamzeCan Aselnaz33 konuşmustuk ya seninki az kilo almıstı, benmkide 2 haftadır sadece haftada 100 gram alıyo önden gidiyodu diye sorun etmiyo doktor ama benm canm cok sıkıldı bu haftalarda normal mı ki😏
Eylulcumm Aselnaz33 aynıyız 1 gün ilerdeyim senden banada 38. Haftada gün vercek doktor günümüz belli değil
mrv777 Aselnaz33 doğum günü için mi 38 de giriyorsunuz sezeryana yoksa gelişimimi iyi ben de beklemek istemiyorum ama
ilkaskilkheycan Çatı muanesi mi bilmiyorum ama san cin çıkınca açılma var mi die direk alttan bakiyorlar
Aysel4497 Suleymanli ben de öle istiyorum biraz tombiş olsun ama bakalm dha önümüzde bikac hafta var alır heralde ben kafa capından dolayı normal yapamayacagım doktor sezeryan dedı bakalm 18ınde tarıh verecek hangısı saglıklıysa bebişlerimiz için o olsun🙏🏿🙏🏿
Suleymanli Aysel4497 insheAllah saglikla aliriz kucamiza bebiwlerimizi.Yanliz canim doktor bana soylediki bu sefer baw asagi yerine geliwi el yazdi sporla bawini awagi duwure bilirmiyim?
mrv777 Merveege2011 bizim ölçülerimize yakın bebeğinize doktorunuz çok iri gibi bi yorum yaptı mı acaba bizim öyle dedi ben de beslenmemi biraz azalttm
Merveege2011 mrv777 hayır kuzum yapmadı 37 de doğum yaptım ben zaten şuan bebeğim altı günlük 3450 doğdu
mrv777 Seyma3456 süt ürünlerini artırmanızı armut ve portakal günlük yemenizi tavsiye ederim benim bebeğim de çok iri ben de bunlrı azalttm vitamin falan da içmedim
Aselnaz33 mrv777 38drn sonra sezeryan haftası zaten 38+1 de giricem eşimin doğum gününe denk geliyor .. normal doğum istemiyorum