kızlar bebeğim hareket ettiğini hissediyorum bazen karnımın sağ yada solunda toplanıyor sanki orası şişiyor böyle yamuluyor karnım gibi acı vs yok ama neden böyle merak ettim başına gelen var mı normal mi bu
29+1 de bebek toplanması
ozmerd merhaba bende şimdi böyle şeyler yaşıyorum 27 haftadayım. Ayakta kalınca hemen bir yerde toplanıyor gibi karnım şişiyo sanki kendini ittiriyor gibi şişiyo karnım acı yok ama tuhaf birşey anlamışsınızdır . Bende sürekli oluyo . Siz ne durumdasınız ?
Bizde 27+3 haftalığız bazen cok hıssedıyorum gece uyutmuyor mesela ama şu ⅔ gundur bıraz temizlikte yaptık onda dolayı hıssetmıyorum
minussset nende daha toplanma gıbı olöadı o sekılde hıssetmedım ıttırdığı zaman canım yanıyo sadece
Duyulurum 3 hafta var randevuma. Bazen sol tarafa yattığımda da oluyo ama dokunup sevince biraz gidiyo sonra tekrsr yapıyo. Sırt üstü yaptığımda da aynısı oluyo . Ama ayağa kalktığım anda dokunamadan fayda etmiyor hemen karnımın bir yeri sertleşiyor . Yatınca Dalan geçiyo . Bunlar normal mi panik yapmalı mıyım
Mucizeeanne sırt üstü yada sol tarafa yattığınızda yada ayağa kalktığınızda karnınızın bir tarafı sertleşiyor mu şişiyor gibi
minussset sert oldugunu hıssedıyorum yanı hangi tarafta oldugunu anlıyorum
minussset evet bahsettiğiniz sertlik neredeyse oraya kafayı dayıyor işte 🫠 ve sertliğin olduğu yerden tekme yerseniz eliyle vuruyor demektir, cünkü genelde elleri yüzünde oluyor bebeklerin 🥹🪽