Lenam_03 Kızlar 26+3 günlük gebeyim. Son birkaç haftadır aşırı mide yanması yaşıyorum sebebi ne yaşayan doktoruna soran oldu mu ? Süt, tahin vs her şeyi denedim geçmiyor
Busra2013 Lenam_03 valla 10 haftaligim hamile kaldigimdan beri yaniyor ilk gebeliğimde sonlarda yasamistim bu gebeligim cok farkli
Gamzecebecii Lenam_03 yeşil ekşi elma ye birde yemek yedikten sonra hemen uzanma,uyumadan öncede yemek yeme sakın ve yağlı ağır yemekler yemezsen daha iyi olur canım ☺️🥰
Sevgilimmmmmmm Dün acillik oldum canım bu yüzden. Benim yemek borusu tıkanıyor artık. Normal dedi bebek yukarı çıkıyor baskı yapıyor mideye. Gasvin verip yolladı hiçbir işe yaramıyor bende senle aynı hafta gündeyiz
Lenam_03 Sevgilimmmmmmm benimde öyle boğazıma kadar yanma hissediyorum artık dayanamayacak hale geldi yediklerimden mi diyorum dikkat ediyorum baharatlı yemiyorum mesela ama onunla da alakalı değil. Afedersin kusmamak için sıkıyorum artık kendimi
Dileminiz Sevgilimmmmmmm Evet bende sizin gibiyim dün uykuda boğularak kalktım ve bir kaç dakika resmen nefessiz kaldım. Çok kötüydü ve evde tek başımaydım çok korktum. 28+4 bende nasıl çözüm buldunuz?
Lenam_03 Busra2013 benim de yeni başladı artık dayanamayacak hal aldı siz ne yapıyorsunuz geçmesi için var mı öneriniz
minismom Busra2013 bende 6 haftalıgım 1 haftadır yanıyo midem benimde ilk hamileligimde 20. Haftalarda baslamıstı onda bulantı mahvetti beni bundada mide yanması
Lenam_03 Gamzecebecii teşekkür ederim canım çoğunu denedim ama bir anda oluyor yemek yemediğim zamanlarda da. Boğazımdan çıkacak sanki yanma değişik bir şey ne yaptıysam geçmedi
Goktug16 28 haftalıgim bende çok aşırı mide yanmam oluyor limonlu soda yada elma havuç yiyorum biraz hafifletiyor
Lenam_03 Goktug16 bende çok şey denedim ama bir anda yanma hissi geliyor anlık bastırıyor yediklerim sonra yine aynı
Busra2013 Lenam_03 valla hicbisi sut gecirir diolar benim mideme sut iyi gelmio tahin yiyin diolar denedim fayda etmedi bilmiyorum doktora soyleyin o sizi yonlendirir
Busra2013 minismom bende ilk gebeligimde sadece karnim buyudu hicbir sikayetim yoktu sadece sonlarda kide yanmasi agirlik oldu bunda bastan beri midem bulanio yanio agrio halsizim uyumak istiuorum kizim 3 yasinda surekli aglio surekli disardayiz ikinciyi istemeden hamile kaldim valla bakalim nolucak
Sevgilimmmmmmm Dileminiz hiçbir çözüm bulamadım inan ki. Gasvin verdi onunla idare ediyorum. Salatalık da işe yarıyor biraz
sedasalman Lenam_03 benim de başından beri var bana tek çare maden suyu oldu günden 2-3 tane içiyorum yoksa dayanamıyorum
minismom Busra2013 ay ne guzel sorunsuz gecmis benimde 2 yasında kızım var bizde aynı her gun mutlaka dısarı cıkarız yoksa uyumaz o uyudumu en azından bende uyuyorum uyku hali bendede var mide yanması bulanması kadar berbat bisey yok bisey yemeye korkuyorum biri dondurma tavsiye etmis mide yanmasına bakalım denicem insallah iyi gelir biz istiyoduk ama temmuzda kimyasal oldu sonra daha erken diye korunmaya basladık gecen ayda hamile oldugumu ogrendim korunurken olduysa vardır bi hayır napalım