Cnsyldz Merhabalar özel hastane veya devlet hastane perinatoloji doktoru önerisi olan varmı acaba? Bir diğer sorum ise özel hastanelerde perinataloji bölümüne muayene ücreti ne kadar aşşağı yukarı bir fikri olan varmı?
sednc0 Cnsyldz merhaba canım Eskişehir’de Turgay Şener hocaya aldık 2.500 e alanında çok iyi bir doktor
Beybi23 Cnsyldz İstanbul gaziosmanpaşa özel başarı hastanesi 19’ una haftaya çarşambaya randevu almıştım ücreti de 5000₺ girip çıktıktan sonra yorumu güncellerim doktora iyi diyorlardı ama bakalım
Anonimmmmmmmmmm Anonimmmmmmmmmm tek doktor vardı zaten baya uğraştırdı pozisyonu yüzünden bebeğim ama doktor ilgiliydi memnun kaldık. Bursa’dan gelinir mi bilemedim tabi
Ciceklerrrr Adana üniversite hastanesi balcalı perinatoji bölümüne gidiyorum bin altmış iki tl ödüyoruz
Cnsyldz Ciceklerrrr teşekkür ederim ödediğiniz ücretin miktarı iyiymiş, sağlıkla kavuşun bebeğinize inşaallah🥰
Cnsyldz Bir şey daha eklemek istiyorum özel hastanede perinatoloji bölümünde özel sağlık sigortası ücretsizmi doğum teminatlı?
TheMuhtesem Cnsyldz Ankara memorialda özel sigortanızın kapsama oranına göre ücret ödüyorsunuz. Hastaneden hastaneye sigorta şirketi ile olan kapsam oranı değişebiliyor ama genelde %20 ödeniyor en fazla
Cnsyldz Beybi23 teşekkür ederim umarım her şey gönlünüze göre olur sağlıkla kavuşun bebeğinize inşaallah🥰