Sibelydlz4060 Arkadaşlar merhaba kayınbabamın adı Ali olduğu için o isim de netiz ama yanına bşraz daha yeni nesil bir isim düşünüyoruz Yağız Poyraz Aybars Bunların arasında kaldık ama diğer tüm önerilere açığım
Zeyyas Sibelydlz4060 biz berat kandili hamileliği öğrendik o yüzden erkek olursa ali berat koycaz nasipse😍
Sibelydlz4060 tatlibebegim_ poyraz başından beri ilk seçeneğimiz di ama çocuk yaramaz plur yerınde durmaz dediler bebegınız nasıl
Sibelydlz4060 Berivanvv güzel evet ama Ali zaten peygamber adı Asaf da dini bir isim ağır olur diye düşünüyorum yinede teşekkür ederim
tatlibebegim_ Sibelydlz4060 evet çok yaramaz daha 10 aylık yerinde durmuyo elinden gelse düz duvara tırmanır😂
Razismom Sibelydlz4060 evet arkadaşım Poyraz isimli 5.5 aylık oğlum asla durmuyor bilginize 😂bu naneyi ben yedim siz yemeyin
pibpivpivahmedmuhsin Sibelydlz4060 Düzeltmek isterim Ali sahabe adıdır. Ve Peygamberimizin damadıdır. 💕
zynpknt Sibelydlz4060 ali tek başına da çok güzel ben alihan ismini de beğeniyorum ama tabi ayrı olunca olmuyor tuhaf oluyor ali yiğit falan da olabilir
Sibelydlz4060 pibpivpivahmedmuhsin yiğit yağız aynı anlamlarda yağıza daha yakınım yinede teşekkür ederim