mucizemom8 Softec gebelik testi bu kızlar siz bişey görüyor musunuz ben cuma günü test yapmıştı çok çok dikstli bakınca görünüyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım bu şekil çıktı 🤷ben anlayamadım bı yorumlayın ayrıca son adet 8 şubat düzenli olduğum zaman 35 günde bir oluyorum bat 15.16 gibi olmam gerekiyor çok aşırı kasık ağrım var her ay adet den on gün önce göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yok var mı böyle bişey yaşayan kasığımda sanki iğne batıyor gibi oluyor bazen neden acaba
Mor-kelebek mucizemom8 sanki çizgi var gibi canım ama bata varmış daha biraz daha günün yaklaşınca dene bence
monica50 mucizemom8 markasını bilmiyorum ama ben de reglime 5 gün varken bu şekilde silik çizgiyle öğrendim canım inşallah vardır
mucizemom8 Mor-kelebek bu marka yalancı pozitif veriyor mu acaba canım daha önce iki defa kullandım ama bişey çıkmamıştı hiç böyle de çıkınca çok şüphede kaldım
Mor-kelebek mucizemom8 malesef bu markayı kullanmadım hiç canım ama geçmiş formlara aratarak yorumlarını okuyabilirsin
mucizemom8 monica50 inşallah canım çok kasık ağrım oluyor bilmiyorum sanki iğne batıyor gibi oluyor inşallah vardır🤲
mucizemom8 Mor-kelebek baktım da çok da göremedim canım bir kaç kişi sorumus ama onlarda doğru sonuç almış prodoctor sanki sonucu sesli okuyor gibi 350 TL dedi ben şok 🤣almadım onu ya dedim hadi bişey yoksa parayi çöp etmeyeyim sanki konuşan test sanki sonuçu sesli okuyor🤣
Mor-kelebek mucizemom8 en net güvenilir sonucu o veriyor diyorlar ama bende o markayı almadım ona vereceğim paranın üstüne biraz ekler laboratuvardan kan veririm kafasındaym 🤣🤭
mucizemom8 Mor-kelebek sjgkhk valla bende öyle dedim ezcanede dedim sesli mi okuyor bu yorumu softec ver dedim onlar da güldü 🤣 çok pahali ya bide bişey çıkmaz dedim boşa vermeyeyim parayı 🤭
mucizemom8 tazecikannee inşallah vardır canım günüme daha var güne kadar beklesem diyorum bugün hastanede işimiz vardı acilde verecektim de şikayetimi söyleyince gebelik var mı dedi olabilir dedim burda kadın doğuma yok ek binamızda var oraya gidin dedi orda baya mesafe olunca kaldı bir kaç gün daha bekleyeyim bakalım inşallah hayırlısıyla vardır 🤲😇