Merveunluturk Kızlar 20 ve 24 hafta arasında detayı ultrason çekilmesi lazım ama perinotoloji bölümünden detaylı ultrason yapılamamaktadır diyor bütün randevularda devlet hastanesinde ne yapmam lazım yardım edin bana
ayssss1 Merveunluturk özelde yaptırmıştım bilmiyorum devlette çok zor olsa bile çok geçe randevu veriyorlar
Cnsyldz Merveunluturk merhaba sanıyorum devlet hastanelerinde perinatoloji bölümü riskli gebeliklere öncelik veriyor
Merveunluturk AnayimBenAna_ evet bayadır randevu arıyorum ve detaylı ultrason bakılmamaktadır diyor araştırma hastanesi bile aynı
Kuzeyim08 Merveunluturk Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben tüm tahlillerimi devlette yaptırıp özelde muayene olduğum doktora sonuçlarını gösteriyordum 3 yıl önce İstanbul’a çam sakurada detaylı ultrason yaptırmıştım aynı şekilde randevu bulamadım hastaneye gidip randevu bulamadığımı ultrason tarihinin geçeceğini söylemiştim manuel olarak kayıt açmışlardı tabi tüm randevulu hastaların bitmesini beklemiştim 1 günüm orada geçmişti
Merveunluturk Kuzeyim08 bende İstanbul da yaşıyorum da çam sakura gitmedim randevu bulamadım yaparlar detaylı ultrason yapmazlar mı bilmiyorum boşuna randevu almak istemedim
serap28 Merveunluturk Nerde oturuyorsn şehir olark bilmyrm ama istanbulda öylede desede ümraniye e.a.h yapıyor canm
Merveunluturk serap28 Ümraniye eğitim araştırma hastanesi yapıyor mu bende İstanbul’da yaşıyorum ama bulamadım bi türlü randevu
Esra_1609 Merveunluturk ben Ankara da yaşıyorum canım burda etlik şehir hastanesine muayene oluyorum ikili test için gittiğimde perinatolojide detaylı ultrason için bir kağıt verip radyolojiden randevu alın dediler ordan randevu verildi bana.
serap28 Nur_er yapıyorlar canım ben normal muayneye gittim oradaki doktor dedi ister özel isterse burda yaptır detaylı ultrasonu perinatolojiden alıcaksn detaylı yapılmaz deselerde yapıyorlar