Merymiu Kızlar selam burda yeniyim, dün days doctor erken gebelik testinde silik çizgi gördüğüm için, kan verdim bu sabah ama negatif çıktı reglime 7 gün var size acele mi ettim pozitife dönen oluyor mu böyle merak ettim
tazecikannee Merymiu testin resmi varsa bakalım ve erken bakmışssınız eğer testiniz pozitif kan negatifse yoktur
Gizmmis Merymiu days doctor mimlenmiş bir marka sürekli yalancı pozitif veriyor birde adet gününüzü bekleyin yumurtlamadan 15 gün sonra test yapmak çok daha güvenilir
Nurellaaaaaaa1212 Merymiu canım sence kanda olmayan şey idrarda gözükür mü. Kan tahlili esastır her zaman
Hulya4646 Bence regl gününüzü bekleyin şuan warsa bile çıkmaya bilir testinizin resmi warmı kuruma çizgisi olabilir
tazecikannee Merymiu google mutlu resim yazın tıklayın foto yüklemeye başla basın fotoğraf arşive tıklayın yükleyip kopyala tıklayın buraya yapıştırın
Merymiu Gizmmis evet dün ikinci çizgiyi silik görünce bende baktım biraz çoğu kişiyi yaniltmis ama yine de bir umut dayanamayip yaptırdım kan testi. Teşekkür ederim muhtemelen regl günümü beklicem artık 🙏🏻
Merymiu tazecikannee Fotoğrafta çok net belli olmuyor normalde gözle görülür ama belki de umutlandigimiz için böyle oluyor ay
Merymiu Nurellaaaaaaa1212 Bir umut işte sorayım dedim bazı forumlarda sonradan pozitife dönen felan olmuş ya daha önce bir düşük yaptım artık herşeyden ümit kapiyor gibiyim
Nurellaaaaaaa1212 Merymiu Allah nasip etsin canım. Testlerin bazıları malesef yalancı pozitif veriyor. Bat yaklaşınca tekrar kan ver