Kubra3454 Anlayan varmı Allah aşkına kdfoospddppsğ 40.haftaya girdim karnım taş gibi ne sancı var ne su geldi ne nişan sadece sarımsı akıntı ne zaman doğururum bilmiyorum yarın kontrole gidicem yine
melektb Kubra3454 plesantanın yerini belli eden bir kavram canım kanala girmis olup olmamasiyla hic alakasi yok plesanta rahmin arkasında demek 😀😃
Tuba-M55 Kubra3454 stres yapma canım plesenta arkada demek istemiş ve normal doğuma da sezeryan e de engel bir durum yok demek istemiş Doktor’un keşke açık açık anlatsalar
melektb Kubra3454 Benimde 39 hafta doldu. Gelen giden yok 41 e kadar bekleyecez dedi gelmezse suni sancı 😀 Ben bu mart ayı bebeklerinde birsey olduğunu düşünüyorum gelmemekte ısrar ediyorlar 😀
Tuba-M55 melektb ay evet ya kız kardeşim de 41+5 oldu bugün ne sancı var ne bişey nihayet suni sancı vermeyi akıl ettiler Bugün 🥺 Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
melektb Tuba-M55 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Son zamanlar geçmek bilmiyor benimde 7 gün kaldı. Bir 7 daha uzasın istemiyorum 😞