Sevim_Demir Benim kan grubum 0 RH pozitif, eşiminkide 0 RH pozitif. 30. haftaya girdik bize iğne olacaksın denmedi. Kan uyuşmazlığımız var mı? Bilenler, iğne olanlar yanıtlarsa sevinirim.
Selinselinselin Sevim_Demir annenin negatif olması gerekiyor. Uyuşmazlık olması için ama İkinizde pozitifsiniz. Ben negatifim eşim pozitif. Doğumdan sonra kızımın kan grubuna bakıldı pozitif cıkınca bende iğne oldum. Benim gebelikte kanama düşük tehlikesi yoktu o yüzden iğne olmadım doğum sonrası oldum
Aise2861 Esma006 bende 6. Haftada oldum şimdi doktor 28 de tekrar olman lazım dedi. Doğumdan sonra da pozitifse bebek olacak ya şimdi olmasak olmuyor mu ya acaba ?
Esma006 Aise2861 ol derim çünkü önemli bir konu bebek senin kanını taşımaz ise vurulucak 72 saatte eğer taşıyorsa bebeğe vurulmicak dogdugunda yinede doktoruna sor onemmli yani çünkü bebek için de senin içinde
Aise2861 Esma006 öyle tabi de bazıları bir kere olunca doğumdan önce daha gerek yok demiş doktorları, doğumdan sonra duruma göre vurulacak tabi de 🥹
NoName_ Sevim_Demir yok uyuşmazlığınız. Benim a- eşimin a+ 28.haftamda iğnemi vurulacağım doğumdan sonra da bebeğimin kan grubuna göre 🤭