AyEr Medina vardı canım afedersın çişim turuncuydu bır haftadır sarı bolca su ıctım daha oncesınde hıc boyle olmadı
Medina İdrar yolu enfeksiyonu olunca böyle su gibi akıntılar , ıslanmalar ola biliyor. Ama sen yine de doktoruna danış, Allah korusun su sızması da ola bilir.
031965 Ben su gibi akıntıyla attım enfeksiyonu sonrasın enfeksiyonum bitti. Öyle denk mi geldi bilmiyorum ama enfeksiyon varken akıntı su gibi oluyo hatta sulu sanki
Hulya00 AyEr Allah Allah inan bilemedim ki canımm ya normal değil mi bi git doktora kuzum ne olur nolmaz takibine bi baktır çocugunda inşallahh kötü bi durum değildir içini ferah tut dualar et kuzum bende ederim ❤️🙏
Medina O zaman ihmal etme canım, mutlaka yarın muayeneye git. Kötü birşey olursa erkenden karşısını ala bilirsin, yoksa da için rahat eder.
AyEr Medina gittim canım hastaneye cok sukur oğlum iyi suyuda ıyı zıplıyordu hatta akıntım fazlalasmıs ama ıyıkı de gıtmısım onlemımızı aldık fıtıl kullanıcam cok sagolun❤️
AyEr Hulya00 gittim oğlum cok ıyı rabbıme bın sukur sadece akıntım cok ve fıtıl verdı canım benım çok sagol❣️
Hulya00 AyEr ohh çok şükür iyi olsunda minikk erkek ☺️ Hah iyi kuzum kullan bakalım haberdar et beni 🙏💙👍🏼