Zlmm Arkadaşlar lohusalık kanaması herkeste farklıdır biliyorum ama doktorum 14 gün adetten az olacak şekilde kanar sonra lekelenmeye döner dedi. Benim 12. Günüm ve pedden taşacak şekilde kanıyor benim gibi olan var mı.
deletedmom43191 Zlmm gayet normal ilk dogumumda 57 günde temizlendim ikinci dogumumda 4 üncü gün temizlendim kanama olması iyi birsey için temizleniyor depend giy daha rahat edersin
Zeyzeyy- Zlmm canım benim ilk 3 gün kanamam çoktu ped dolduruyordu sonra leke şeklinde devam etti 45.günden sonra lekelenmede bitti bence bi doktora görün o kadar fazla olmaz diye biliyorum kanama
gulcineray Zlmm benim ilk 3 gun coktu sonra lekelenmeye gectik. 35 gün mü ne sürdü lekelenme bitti hemen ertesi gün reglim başladı bile:)
Aytugg Zlmm 14. Günüm bugün bende aynı durumu yaşıyorum. Doktorum parçalar var gelirse korkma demişti normaldir diye düşünüyorum.
Zlmm deletedmom43191 ya ben doğumda çok kan kaybettim 3 ünite kan taktılar o yüzden doktor 14 günden sonra lekelenmeye dönmezse gel demişti bebeğim küçük hastane çok uzak gidemiyorum biraz endişelenmeye başladım.
Zlmm Zeyzeyy- işte kimisinde fazla oluyormuş ama ben doğumda çok kan kaybettiğim için korkuyorum doktor 14 günden sonra lekelenmeye dönmezse gel demişti bebeğim küçük olduğu için gidemiyorum da inşallah sıkıntı çıkmaz. Dedim belki burda aynı durumu yaşayanlar vardır
saglikciaanne İki ay sürdü benim ilk ay adet yogunlu gibiydi diğer günler lekelenme şeklinde olurdu ama arada ped dolardi
Zlmm saglikciaanne benim de adet gibi şuan 1 hafta daha bekliycem yine böyleyse doktora giderim mecbur kansızlığımı etkiler diye korkuyorum