Gulbahcesi_ tazecikannee 3 martta pozitif oldugunu öğrendik 137 cıktı 5 martta 369 suan bilmiyorum kaç değer yarın ultrason ıle bakılacak
Tufu2 tazecikannee canım ben 1 saat once kan verdim dayanamadım 6. Günümdü bugun 59 cıktı degerim cok sukur ibşAllah sağlıkla yukselir
Cnsnsns tazecikannee 6 7 8 de kan vermemiştim 9. Gün vermiştim 107 çıktı 11. Gün verdim 205 çıktı benim
Kartanesi-24 tazecikannee evet aslında iki kese oluşmuştu ama birinde bebek görülmedi ve yok oldu şuan tek olarak devam ediyor 13 haftalık olduk elhamdülillah 🤲🏻
Tufu2 Greenmomy ayy benmde bugun 6. Günüm 59 cıktı yukselişiniz nasıl ilerledi acaba sağlıkla kucaginiza alın inşAllah
mucizem4423 Tufu2 acaba kullandığımız ilaçlarda hcg yi yükseltecek hormon var mı ? Yanş kan verip sonra hayal kırıklığı yaşamak istemem
Greenmomy Tufu2 amin inşallah hepimiz 🙏🏻 8.gün 139 10.gün 370 çıktı. Daha sonra vermedim. Bekledim keseyi ve kalp atışını duyduk çok şükür
mrp2023 mucizem4423 taze transferse çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyor erken yapılan testlerde ama çatlatma iğnesi yakın zamanda yapılmadıysa gerçek beta hcg sonucu
Tufu2 mucizem4423 yaze transfer oldu catlatma iğnesinn uzerinden 13-14 gün gecti suan sadece progestan iğne ve corasprin kullanıyorum onlar betayı yukseltcek seyler değil heralde
mucizem4423 mrp2023 yok dondurulmuş transfer teşekkür ederim ☺️ heyecanlı bi bekleyiş Rabbim gönlünüzce sonuçlamdırsın inşallah
mucizem4423 mrp2023 oy canım benim maşallah sağ Salim de kucağınıza alın inşallah kolaylıkla güzellikle 💖
mucizem4423 Tufu2 a yok değil sizin ilaçlarınız maşallah azmış sağlıklı ilerlesin kolaylıkla kucağınıza alın inşallah