Asfur Eliffyamann merhabalar doğum haftasını son adet tarihine göre mi hesaplıyorsunuz yoksa ultrason gelişimine göre mi? Bende son haftalara girdim ama neye göre hesap yapmam gerektiğini çözemedim 🤣
Mervis61 Eliffyamann 38+5 ben de doğurmak istiyorum artık. 39 haftayı da dolduracakmışım gibi geliyor ama bakalım hayırlsıı
Eliffyamann Asfur ben son adet tarihimi uygulamaya girdim onun oluşturduğu güne göre gidiyorum, ultrasonda bir hafta önde bir hafta geride olabiliyor ama son adet baz alınır genelde🤗
gulcineray Eliffyamann ahh bu totemi bende cok yapmıştım ve asla gelmedi 41+3 ile aranızdan elendik :))) ocakta yaptim dogumu. Normal bekliyordum gelmeyinde sezaryenle alindi oğluşum :)
Berivanabk34 gulcineray yaa 🥺 bende 40+3 elenmeyi bekliyorum gelmiyor bu oğlan heyecanla bekliyoruz 🐣
Eliffyamann oykumens seni bir yorumdan hatırlıyorum sanki buyuk bir oğlun vardı bu kız mıydı 🥰 ilk gebelik gibi olur senin arası olunca 😍
Eliffyamann Karanfil000 yaa inşallah o kadar beklemem çünkü ben ssvd istiyorum ve 40lari görmek dikişlerimi zorlar diye korkuyorum 🥲🥲