DuruDefne_mommy mucizemom8 canım daha bugun bu marka ile post açılmış hatta çizgi o kadar belirgin ki o kadar pozitif ki ama kan da negatif çıkmış benim fikrim kesinlikle awox onunla yap muhakkak
Nurellaaaaaaa1212 mucizemom8 kullanmayın gülüm ne olduğu belirsiz testleri sonra üzülüyoruz. Bilindikleri kullanın
Asel_bal34 mucizemom8 ben geçen ay gebeliğimi bununla öğrendim yalancı pozitif geldiğine şahit olmadım hiç inşa Allah sizin de vardır
mucizemom8 DuruDefne_mommy evet onu görmüştüm bilmiyorum ya daha önce kullandım aslında ama hiç bişey çıkmamıştı beş gün gecikme olmuştu yaptığım da ama yalancı pozitif veriyor diyende var hayırlısı artık 🤲
mucizemom8 Nurellaaaaaaa1212 valla ne bileyim kuzum ya daha önce de kullandım aslında ama yalancı pozitif veriyor diyende var bilemedim
Nurellaaaaaaa1212 mucizemom8 yeni serileri sıkıntı bence bu artimed softec days doctor bunlar bayağı bozdu. En iyisi predictor early biraz pahalı ama en iyi test
mucizemom8 Nurellaaaaaaa1212 days doctor bende kullandım o yalancı pozitif veriyor canım valla hiç guvenilmiyor bu idrar testlerine galiba
Melike001 Softec marka testle hamileligimi öğrenmiştim ondan önce almamıştım hiç silik cizgiydi kanda da 49 çıkmıştı
mucizemom8 Melike001 benimde bu şekil de çıktı bende daha önce Aralık ayında beş gün gecikmem olunca bu markayı yapmıştım ama hiç çizgi çıkmamıştı ama görende varmış adetime 5.6 gün var bekliyorum nasip artık
Melike001 mucizemom8 insaAllah vardır çizgi görünüyor ama ilk dakikalarda çıkması önemli olan Allah gönlünüze göre versin
mucizemom8 Asel_bal34 inşallah canım 🤲 bende daha önce kullandım ama yalancı pozitif falan çıkarmadı ama görenden de varmış da bilmiyorum hayırlısı inşallah yalancı pozitif değildir 🤲
mucizemom8 Anonymouse inşallah canım bende daha önce kullanmıştım öyle pozitif falan vermedi yalancı ama görende varmış inşallah bende hayırlısıyla sağlıkla öğrenebilirim yalancı pozitif değildir inşallah ♥️