hediyei Birbebisannesi bu ay bende de aynı şey oldu yumurtlama günümden bir hafta sonra tekrar yumurtlama gördüm adetime 7gün vardı hatta adetime 4gün kala tekrar akıntım oldu ama bu sefer test yapmadım adetim gecikti yumurtlamadan dolayı günüm değişti diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin
Sans_seninle Birbebisannesi benimde 8 gün var aynı böyle Pik geçtikten sonra bir kaç gün yaptım ikinci çizgi kaybılmuştu şimdi aynı böyle
Nasia Canım yine ben😂 Benim baya baya pik gördü 2-3 gün önce yeniden. Sonra bir anda dün yine silikleşti. Takipte kal sende her gün. Hoş beta fos çıktı ama acaba yine mi yumurtladım diye düşündüm sonra
Birbebisannesi Nasia bende öyle düşündüm bırakmıştı ovulasyonu. Bugün içimden bir ses yap 1 hafta var belki değerlendiririm dedim elimde ovu vardı fazladan😄
Busranur_mnts böyle olup hamileliğini öğrenenler var forumda takipte kalın 2 3 gün kala erken gebelik testi yaparsınız
Nasia Birbebisannesi ay evet bende anlamadım ama bugün beta 0.30 çıkınca ağlicaktım cidden. Demekki yumurtladım gene dedim. Ya da bi umut belki ikinci yumurtlama tutmuştur umuduyla hala regl geickmesini beklicem hahaha
Birbebisannesi . Buda 10. Dakika. Daha koyu oldu. Bence tine yumurtluyorum gibi 🥲🥲 yoruldum değerlendirmekten
Nasia Birbebisannesi aaa evettt bu daha koyu olmuşş ciddeenn, valla ben nisan ayında evime ovü testi sokarsam ne olayım bıktım tükendim kusucam ovü ovü😂
Birbebisannesi Nasia hahahah bende. Birde çok fena grip oldum dün. Hala hapşuruyorum durmadan acaba oda yanlış çıkartır mı hastalık vs
Nasia Birbebisannesi ay o konuda hiçbi bilgim yok inanki. Sıvı alımına dikkat et test yaparken ben 1 buçuk 2 saat önce hiç sıvı almadım
Birbebisannesi hediyei ay ne güzel 🥰 Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏 ama ben çok kötü grip oldum şuan o etkilermi sonucu onu bilemedim
hediyei Birbebisannesi etkilemez merak etmeyin ben dayanamayıp 5gün kala test yaptım ama negatif çıktı ve yok demiştim yani adet tarihinize kadar beklemeniz daha iyi olur