Blueeberryy Tahin tahin helvasi hindistan cevizi yagi boza dut kurusu bunlarda benim aklima gelenler ben tatliyi sut yapsin diye yemiyorum ama surekli tatli yeme istegim var yiter yaw🤣
deletedmom43191 Blueeberryy 😅😅😅 ayy bana da yeter yani 10 gün içinde 3 kilo baklava bitirdim buna dağ mi dayanır 😅😅😅😅
Blueeberryy deletedmom43191 baklava bana agir geliyo yaa serbetli tatlilar iki tane kesiyo beni 🤣 nasilsin nasil gidiyo ben tek bebekle disari cikamiyom sen nasil yapiyon😂
deletedmom43191 Blueeberryy araba var canım bizim rahatlıkla hareket ediyorum ordu gibi dışarı çıkmak dışında sıkıntı yok 🤣🤣 kizimi emzirdim büyük ve ortanca oğlumla yemek yedim bulaşıkları hallettim şimdi tekrar kızımı emziriyorum sonra ortalığı toplayacam ve alışverişe cikcaz 5 6 gibi 😍 gun bana 48 saat 😅😅😅
Blueeberryy deletedmom43191 oo masallah masallah valla hastane disinda pek cikmadim disari hasta olur diye arabada var ama ne bilim 😂zaten ev temizligide yap yap bitmiyo bu ne ya calisirken bile boyle degildi valla😂
tazeannesese tatlibebegim_ benimde bazen bu sewiylerde çıkıyor. Ne yapmak lazım , panik oluyorum böyle çıkınca
tatlibebegim_ tazeannesese valla ben kendi çapımda diyet yapmaya çalıştım olmadı sadece sabahları 135 140 geliyodu sonrası hep yüksek şükğr bebeğim sağlıklı doğdu
tatlibebegim_ tazeannesese sabahları ekmek yemiyodum bi dilim tam buğday yiyodum tek akşamlarıda pide ramazandı 😂
tazeannesese tatlibebegim_ ben de tam buğday ekmeği yiyorum sabahları en fazla üç dilim nadiren genelde bir iki dilim diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. Eşim pide yiyor iftarda canım istyor bir parça yiyorum 😁 yinede 140 larda çıkıyor akşam ama sabah hep yüksek
tatlibebegim_ tazeannesese tam buğday aslında yükseltiyomuş şekeri, ben pide baha yiyodum bide bi dilim baklava tavan oluyodu
tazeannesese tatlibebegim_ aa gerçekten mi e ben şekeri yukseltmez diye tam buğday ekmeği yemeye başladım. Hangi ekmekten yicez ki🥴