Eymennn1 Kızlar mrb 10+4 günlük hamileyim ve üç gecedir hiç bir şekilde uyuyamyrm böyle olan varmı aranizda bu beni çok yıpratmaya başladı artık uykusuz kaldığım için sabahları çok basım ağrıyor
ozgmom Eymennn1 38+3 mide yanması, ağrılar, sürekli tuvalet vs hiç uyuyamıyorum 3 gün sonra doğum yapacağım inşallah tek tesellim az kalmış olması😒 Allah yardımcın olsun gerçekten zor🌸
Mervee09 Eymennn1 bende 9 haftalik hamileyim gecen haftalarda ayni sekilde 3 gün üst üste gece cok uykum olmasina ragmen uyuyamadm acaba hep mi boyle olcak diye endiseleniyodm sonraki günler düzeldi uykularm ama hasta ediyo insanı cok zor bi durum
Eymennn1 Aleyna_1634 ah canım ya benim diğer gebelikdede öyleydi bunda çok şükür ama uyuyamamak çok yoruyor beni 😮💨
Noluyoya Bende öyleyim 3 gündür gram uyku yok. Uykum var aslında sersem gibiyim ama uyuyamıyorum bugün işe giderken bayılacaktım rapor aldım uyuyayım diye yok yani
Eymennn1 Noluyoya ayniyim canım uykum var dönüp duruyorum uyuymadikca birşeyler yiyorum gece yemek bana bide çok ödem yapıyor elim ayağım şişiyor progestan kullanyrdm onu kullanırken o uyku yapıyordu çok rahat uyuyordum ilaç bitti benim uykular gitti
Eymennn1 ozgmom çok sagol canım seninde az kalmış darısı benim başıma 🙂 sağlıklı kucağına alırsın insallah
Eymennn1 Serap5561 ya evet çok erken başladı diğer gebeliklerimde sonlarda dolayı böyle oluyordu bundan erken başladım fenalardayimmm 😄
Noluyoya Eymennn1 Oyy aman gece yemeyin bide o şişkinlik yapar iyice kaçar uyku çok erken başladık ya millet 30lardan sonra uyuyamıyordu
Eymennn1 Mervee09 evet ya bide okula giden çocuklarım var mecbur erken kalkmak zorunda kaliyorum ruh gibi geziyorum evde