SuEr_Tu1512 yldraysenur Görünmezse üzülme 6 haftalıkken falan tekrar git☺️ Ben 5+3te gördüm keseyi daha bebek oluşmamıştı🤷
Esra_1609 Ben 6 haftalıkken gitmiştim sadece kese vardı içi boştu, 8 haftalıkken de bebeği görmüştüm canım 🌸
Anonymouse 4 haftalıksa çok küçük daha belki kese görünmeyebilir, isterseniz 6.-7.haftalarda gibi gidin. Ben 6+2’de gitmiştim hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk
yldraysenur Anonymouse Aslında gitme sebebim kasık ağrımdan kaynaklı ilk gebeliğim olduğu için de endişeliyim
Anonymouse yldraysenur İlk haftalarda kasık ağrısı oluyor, uzun süren kanama yoksa korkulacak bir durum olmuyor. Yerleşme ağrısı oluyor canım korkma :)
SuEr_Tu1512 yldraysenur Kasık ağrısı bende de hamile kaldığımdan beri var doktorlar çok dayanamazsan parol iç dediler diğer gibi sorun değilmiş kanaman olursa sıkıntı
yldraysenur SuEr_Tu1512 ben şuan tam 5+4 oldum ve bugün ki doktor randevusun da keseyi bebeği ve kalbini gördük çok şaşırdım tabi daha çok küçük olduğu kalp atış sesini duyamadık 🥰
asli_13 5+3 hem kese hem kalp atışı duyduk. Ama bixşm kalp atışı istisna doktorda şaşırmıştı genelde 7 de falan duyulurmuş
DENIZ_55 yldraysenur benim kese 4+4 haftalikken gözüktü 6+4 hem bebek hem kese gözüktü suan 35 haftalık olduk🥹🥹rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
Busranur_mnts Kasık ağrısı nromak ben takvime göre 6+2 yim 5+0 da öğrendim 4 5 gün kasık ağrısı Bel ağrısı göğüs ağrısı çektim adet olucam diye bekledim olmayınca test yaptım bugün doktora gidicem bakalım inşallah sağlıklıdır da görürüm