bhtrolcay 3,5 ay oldu doğum yapalı tam tamına kızlar ama düzenli bi şekilde adet olmadım,erken mi acaba🙄 doğumdan sonra 40 güne kadar sürmüştü adetim sadece okadar.🤷🏻♀️bilemedim sizce normalmidir yardımcı olursanız çok sevinirim💐
Neferut bhtrolcay hiç bilemiyorum benim ilk adetim aşırı kanamalı geçti çünkü hastaneye gidecek kadar
bhtrolcay Neferut yaaa evett sizle denk gliyoruz postlarda😍😍😍 nasılsınız canım buarada 2Aralık bebişleri kucağımıza almıştık🥹🥹
Neferut bhtrolcay 😍😍 hamileyken de çok konuşmuştuk. Canım benim bebiş 2 hafta küvözde yattı sarılıktan dolayı ama su an çok şükür iyiyiz atlattık 🫶🏻 sen nasılsın bebişin nasıl?
bhtrolcay Neferut kuzum benimm çok geçmiş olsun ah yaa aynı hafta bizde küvezdeydik bir hafta enfeksiyondan çok şükür şimdi iyiyz canım❤️ devamlı eller ağzımızda geziyoruz sizde de öylemi😍😍😍
Ruzgargulus bhtrolcay 8ay sonra olmuştum ve pimi çekilmiş bomba gibi hem şişkin hem sinirli 8 ay olamadım 🥲
ilaymom bhtrolcay evet bende olana kadar zor toparladım kendimi suan daha iyiyim , adet olsak bir dert olmasak bir dert