Ogretmen Şu an 6+5 görünüyor uygulamada. Üç gündür bulantım başladı. Cuma günü doktora gidecektim kalp atışı için ama bugüne randevu aldım prilam yazdıraym diye. Kalp atışını da duyar mıyım sizce
Zeynoaley Ogretmen biz 7 haftalıkken duymuştuk sanırım inşallah duyarsınız prilam Dr bende ilk 4 ay fayda etmemişti ona rağmen kusuyordum inşallah sizde işe yarar 🤲
Visneli1so-s Ogretmen benim bulantım 5.haftadan itibaren başlamıştı şuan 11+6 yım hala devam ediyor 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk sizde duyabilirsiniz ama duyulmassada endişe etmeyin
SilaBozdag Ogretmen 11+5 haftalık hamileyim hamileliğimi çok erken öğrendim ve öğrendiğimden beri ilaçı kullanıyorum ve pek bir faydasını bende görmedim
Patiseverana Ben de 11im hala bulantım devam ediyor prillam verdi bana da ama aşırı ağır geldi kullanamadım. Yastığıma ek olarak altına yastık koyuyorum bir tık yükseltince faydası oldu gibi.
Visneli1so-s Ogretmen erkendir o zmn hiiiç sıkma canını benimki 7 haftalıkken oldu ama kimisininki 8 hftalıkken de gözüküyor geç döllenmiştir
rabiayy Ogretmen canım stres yapma, beta artışlarında sıkıntı yoksa geç döllenmedir büyük ihtimalle. Sonradan doktorun sat’ını günceller.
Visneli1so-s Ogretmen yani bil3miyorum o kadarını da doktorunuz bilgi vermedi mi ya da siz sormadınız mı