kader26_ Bu haftalarda daha çok kilo alınıyor diye okumuştum hep ama ben 1 bucuk 2 haftadır hep aynı kilodayim hatta aksine biraz da vermis gibiyim tartıda. Sizde bu durumu yaşayan var mıydı
Tugba2794 kader26_ kac kılo aldınız toplam? Ruhsal durumlar hormonlar da etkıleyebılır veyahut vucut agırlastıkca ve mıdeden baskı hıssettıkce canımız ıstemeyebılır yemek yemeyı
Deleted33000 kader26_ canım sen veriyorsun da bebişin kilosu nasıl önemli olan bebek kilo alıyormu bende 23+4 haftalığım hamile kalmadan önceki kiloma artı bı kilo alabildim ama bebiş maşallah haftası ilerde gidiyor sende bak bebiş kilo aliyormu
Pinarkorkmazer kader26_ ben 36 haftalık hamileyim son üç aydır hiç kilo almıyorum ama bebek alıyor normal bir durum
Alpgmz kader26_ ben kilolu hamile kaldım ona rağmen almadım 31 haftalık olacağım 3-4 kg almışım Perşembe kontrolüm var sorucam doktoruma
Busranurer Benim 28. Hatfadan beri kilom aynı doktoruma söyledim çocuk kilo alıyorsa sorun yok dedi. Ben yedigime dikkat ettim sanki şekerim varmış gibi davrandim o sebeple kilo almadim
kader26_ Busranurer bebiş kilo alıyor çok şükür. Gebelik preeklampsi tanısı kondu. O yüzden yediklerime dikkat ediyorum belki de o yüzdendir sadece son ay daha cok kilo alinir algisi vardi ya boyle olunca şaşırıyorum 😊
kader26_ Deleted33000 doktora en son gittiğimde kilo artışı olmuştu haftası ile uyumlu gidiyor çok şükür. Sadece 1 kilo mu 🥹 ilk aylariniz da çok mu kustunuz yoksa
Tugba2794 kader26_ 12 kilo. Az degıl ki ama normal zaten :) ben 35+4 üm 6 kılo ancak alabıldım benım de son zamanda midem almamaya basladı bebek büyüdüğü için 😇
Deleted33000 kader26_ evet ilk üç ay su dahi icemiyordum üstüne bide hep kanamalarim oluyordu yatıyordum ama aç yatıyordum az ağlamadım açım yemek yiyemiyorum diye😂😂😂😂
Deleted33000 kader26_ kendi yaptığım yemekleri iştahla yiyemiyorum ama başkası yapınca çok güzel yiyorum valla😂😂sizde durumlar nasıl ilk aylar zormuydu
kader26_ Deleted33000 ilk aylarda mide bulantım oldu ama çok kusmadim yememe engel değildi. Gebeligim boyunca çok çok iştahlı oldum diyemem. Gece kalkıp hiç yemek yemedim mesela 😂😂
Deleted33000 kader26_ bende gece yemek yemiyorum aç olsam bile çünkü sabah tiroid ilacı içiyorum maşallah sen hep yemişsin kız ilk zamandan beri