Crkbra Kızlar 10+5 ikinci gebeliğim dün gece iki defa eşimle ilişkiye girdik bu sabah iç çamaşırımda kan gördüm ve peceteyi sildikten sonra da pembe gelmeye başladı başınıza gelen var mı doktorumu arayacağım şimdi buraya da yazmak istedim
Asi_07 Crkbra umarım ciddi bir durum değildir doktorlar genelde ilk üç ay ilişkiyi yasaklıyor bana yasak koymuştu risk vs olmamasına rağmen
Minnakpopus Crkbra benim yasağım riskim yok serbestti ama haftada en fazla 3 kere olsun üst üste olmasın demişti. Sizdeki iyi cesaret hem hamile olup hemde iki kere. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur doktorunuza mutlaka danışın
Limonsekeri Crkbra ilişkiden kaynaklıdır ama gidip bir baktırın kanama alanı vs yada bir sorun var mı diye dikkatli davranmak gerek hamileyken
yeni_anne2 Crkbra günde 2 defa fazla olmamış mı sizce de muhtemelen ilişkiden dolayı oldu ilk üç ay dikkat etmek gerekir
Crkbra Cok şükür bir sıkıntı yokmuş ilişkiden kaynaklı oldu progestan verdi bize de ders oldu ilkinde hiç böyle bir şey yaşamadık🙈😬
SuEr_Tu1512 Crkbra Arkadaşımda da böyle olmuştu ertesi gün sabah doktora gittiler progestan verdi 1 hafta kullandı sonra doktor bıraktırdı kullanmayı