badi_sabaa3 Kızlar merhaba 30+4 gebeliğim var ve doktorum bu hastane ile anlaşmalı birde egepol var ama hem uzak hem fiyat açısından atasağlık tercih edeceğim sanırım, doğum yapan var mı,nasıl bir hastane yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰
Denizlina09 badi_sabaa3 bende 2020 de burda doğum yaptım şuan hamileyim yine doktorum ata sağlıkta ve doğumum burda olacak.
Mrvhrgn Ben 5 yıl önce burada yapmıştım doğumumu doktorum burayla anlaşmalıydı çok memnun kalmıştım.İnşaAllah siz de memnun kalırsınız sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza
badi_sabaa3 @Mrvhrgn yaa amin 🥰🥲 çok teşekkür ederim araştırdım ama çok bir bilgi yok doğum bölümüyle ilgili cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Normal doğum mu olmustu peki
badi_sabaa3 @Denizlina09 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız normal mi düşünüyorsunuz ,ebeler nasıl
Denizlina09 badi_sabaa3 ilki sezaryendi buda öyle olacak, normal doğum ebelerini bilmiyorum farklı mı ama tüm hemşireler çok tatlıydı benim zamanımda.
badi_sabaa3 @Mrvhrgn benim henüz belli değil normal doğum istiyorum başka bir durum olmazsa tabii doktorum ebeler noktasında egepolu tavsiye ediyor atasaglik hem yakın hem fiyat olarak şuan bize daha uygun geliyor
badi_sabaa3 @Denizlina09 bende normal doğum olsun çok istiyorum ebeler çok önemli bu noktada hastane mi sezaryene yönlendiriyor yoksa sağlık durumundan mi bu çok önemli benim için ilk gebeliğim kafamda ister istemez soru işareti ve endişe çok var 🥲
Denizlina09 badi_sabaa3 benim sağlık sorunu sebebiyle sezaryene döndü. Kendi doktorunuz belli eder onu az çöok ama.
badi_sabaa3 @Denizlina09 şuan 31 haftaya gireceğiz herhangi bir durum gözükmüyor normal doğuma engel için bebek ters gelir başka durumlar olur orası doğum anında belli olur dedi