haklisinesracim Uzun boylu oldugum için zor doguracagimi soyluyor çevremdekiler sizce de boyle bir ihtimal var mi
Busra_bugraaa haklisinesracim töbe daha neler duyacagız bu millet ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum resmen hamilelrin psikolojisiyle oynuyorlar doğurmanın boyla ne alakası var yahu 😄
yaseminan haklisinesracim tam tersini derler normalde😄 ama onunla çok alakası yok çatı uygunsa doğum rahat oluyor
Cemre2019 Ahh cevreye bakma kuzum. Bana da kısa boylusun dediler normal yapamazsın dediler. Ama bunun boyla alakası yok. Catı muayenesinde belli oluyor catın dar ise normal dogum olmayabiliyor.
haklisinesracim Enjoy123 kim görse dogumun zor olcak diyor ozellikle de yaşlılar ben de bildikleri bişey vardir diye korktum
Enjoy123 @Esrainci#360738 haklisinesracim ben ilk duydum ınan baska bahane bulamamışlar sana dert et dıye 🙄
haklisinesracim Enjoy123 zayifsin bebegin de zayif olur diyen var sütün gelmez senin göğsün küçük diyen var 😂 moral bozma timi
haklisinesracim Zaten bir sure kötü rüya görürsen düşürürsün diyen oldu. Yani kötü rüya görmemeye çalış demek istiyorlar sanırım. Ilginc 😁
Gamze88 haklisinesracim bende 1.70 😂7 cm fark varmış aramızda 😅11 sene önce yaptım ilk Doğumu mu cok rahattı 😍boyla bi ilgisi oldgnu ilk defa duyuyorum 🙈onunla onu kıyaslayanları da cok merak ettim açıkçası 🤣2019 en saçma söylenti ödülünü vercm 🏆😂😂
Deryakaya1802 haklisinesracim bana da aksine uzun boylusun çok kolay doğurursun dediler sürekli çevremdekiler 😀 Çatım da dar ama.
aaasenaaa haklisinesracim asıl uzun boylu insanların pelvis yani çatı kemikleri daha geniş olabiliyor doğumları kolay oluyor genelde, bu kemik yapısıyla doğru orantılı birşey millet saçmalıyor