Rbya Kızlar merhaba 39+3 teyim geçmek bilmeyen sancılarım var böyle adet sancısı gibi ama nişan su vs gelmedi doğum belirtisi mi bunlar ilk gebeliğim be tecrübem yok yardımcı olursanız çok sevinirim inşalalh sağlıkla bebişlerimiz doğar 🙏🏻💜🐣
saglikciaanne Rbya evet başlamış olabilir , her doğum Nisan ya da su gelmesiyle başlamıyor sancılarınızın sıklığını takip edin aynı zamanda kazılmalarınızı da
-Miracle- Rbya sancıları takip edin geldiğinde saate bakin kaç dakıka ya bir geliyor baktığınız 10 dk bir düştü o zaman bilin ki o doğum sancısı bende yarım saate bir sancı geliyor sonra geçiyordu gitgide düşüyor aralığı o zaman dedim tamam bu gerçek doğum sancısı
Ftmnnr Rbya 10 diyen olmus ama benim doktorum sancıların 5 dk bir düşünce muhakkak hastaneye gel demişti
Mommysangels Rbya postu yeni görüyorum 12 saat önce açmışsınız doğum sancısımı ne yaptınız merak ettim doğurdunuz mu yoksa yalancı sancımıymış 🥰
Tazeannecimm -Miracle- ben bişi sorabilir miyim bu doğum sancısı çok mu farklı bişi ya benim kasılmalarım sık oluyo mesela şiddetli olmuyo hiç nasıl ayırt edeceğimi hiç bilmiyorum bele vurur ağrısı diyen de var anlamam diye kendimi direk su ve nişana kodladım
Rbya Ftmnnr Şuan biraz hafifledi gibi ama geldiği zamanları takip edeceğim bu saatler de pek hareketli olmazdı şuan aşırı da hareket etmeye başladı bebiş🐣
-Miracle- Ftmnnr canım 10 dk ya kadar düşerse bil ki o daha düşecek demek ve gerçek doğum sancısı olduğunu anlarsın demek istedim 5?dk bir düştügünde tabiki hastaneye gitsin bazen yalancı sancılar kasılmalar olabiliyor ayırt edebilsin diye sancılarının dakikalarını takip et diyoruz
Tekinmerve3850 Rbya duşa gir sıcak suyun altına eger geçmezse dogum başlamış demektir yalancı sancıyı geçirir ama dogum sancısını hafifletir geçirmez duş 😊
Ftmnnr -Miracle- bu şekilde hiç düşünmedim çünkü Benim sancılarım acilde yatarken 10 dk bire düşmüştü ama doğum olmadı 🤷 üzerinden tam 3 hafta geçti
-Miracle- Tazeannecimm bana da denildi sancıları takip edin gelince gitgide düşer 10 lara 5 lere sonra siddeti artar gerçekten öyle oldu kendi tecrübem den kaynaklı söyleyebilirim ki hiç anlamam öyle doğum sancısı şu bu takip ettim gerçekten gitgide düştü düştükçe sancının şiddeti arttı o zaman anladım suyum nişanımda gelmedi hatta 10 cm açıklığı ulaştığında suyumu doktor patlattı düşünün sonra doğum yaptım yani kısaca demek gerekse gerçekten o doğum sancısını geldiğinde anlıyorsunuz
-Miracle- Ftmnnr işte her sancı her doğum farklı olabiliyor canım doğrudur kendi doğumumdan kaynaklı tecrübe ettiğim bu benimde senin ki bence yalancı sancı gibi bişey olmuş o kadar düşüp üç hafta sonra doğurmak
Tazeannecimm -Miracle- hadi bakalım sağlıkla geldin yavrularımız inşallah 🥰 Doğum yapınca hemencecik yazcam burdan öyle heyecanlıyım
Ftmnnr -Miracle- aynen öyle dediler yalancı sancı bunlar diyip çıktım kişiden kişiye ve bunyeden bünyeye değişiyor galiba
Rbya Mommysangels Teşekkür ederim yok henüz doğurmadım yalancı sancıymış bekliyoruz bakalım minik ne zaman gelirse 🥰