sutlukahve_ Birbebisannesi baş dönmesi ve yine baş dönmesi göğüse dokununca hafiften ağrı ama onu saymiyorum 😂
e0d0a0 Gmzle dün denedim ben onu çok silik bir çizgi vardı ama pik deniyormuş ona çok güvenli bir sonuç değilmiş yarın erken gebelik testi alıp yapıcam ya da kan veririm
Birbebisannesi sutlukahve_ Benim de göğüse dokununca ağrı bir de grip oldum baş ağrısı var ara ara kasık ağrısı
Aysenur_6101 Ovulasyon testiyle öğrenenlerde var Pik gibi çıkıyormuş gebelikte lh yükseldiği için ama pik çıkmazsa da umutsuz olmayın kesin değil ama deneyin bence 🤗🥰
e0d0a0 Aysenur_6101 dün çok silik çıkmıştı ama bilmiyorum bugün lekelenmem çok azdı yarın da böyle devam ederse gidip kan vericem ya da test alıp yapıcam
Aysenur_6101 Su içmeyi kestiniz değil mi yapmadan önce ve gün içinde asitli birşey içtiğinizde de değişebiliyor
sutlukahve_ Birbebisannesi bende kasık ağrısı sıfır 😂ya zaten olmuşsa regl olacak gibi bı ağrı yoklar illaki
sutlukahve_ Birbebisannesi ay inşallah hamilesin ya ben yumurtlamayi net göremedim ya o yüzden olmadı mı diyorum hep
sutlukahve_ Birbebisannesi aklımı celiyorsun 😂😂😂ya ben diğerinde de mesela 8 gün gecikmede zor ogrendim 😂😂
Birbebisannesi sutlukahve_ ya varsa çıkarsa bu bir hafta çok güzel geçecek. Yoksa da zaten her ihtimale karşı yine yenileyeceğiz😄 Kaybedebileceğimiz bir şey yok