Mimi123 Merhabalar İzmir’de medicalpark veya kent hastanesinde Doğum yapan, yapıcak olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Ya da farklı hastane önerisi olanlar ☺️ İzmir’de Doğum yapmayı düşünüyorum fakat doktor ve hastane konusunda çok kararsız kaldım
Elaanil Başkent hastanesi Serdar bey derim ben çok ilgili çok iyi bi doktor mavişehirde herkesin tanıdığı biri
Gebelikseruvenim Mimi123 ben medikalde dogum yapicam butun ailem orada yapti otel konseptinde fakat kent fiyatlari cok ucuz ve hasta musteri gibi orada . Ayni sartlarda medikal tercihim
Mimi123 Gebelikseruvenim Cevabınız için teşekkür ederim. Fiyat konusunda bilginiz var mı ve neleri kapsıyor iki hastane ? Benim Türkiye’de sigortam olmadığı için tam ücret ödeyeceğim. Ve doktorunuzu o hastanede mi ?
Mimi123 Canaz Hastane ve doktorlar hakkında bilgi verebilirmisiniz? Ben gitmedim henüz bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla en çok iki hastaneden memnun kalınmış
Canaz Mimi123 volkan beye gidiyorum zaten hamile kalmadan öncede cok araştırdım harika bir doktor ücret olarak 5bin 20 dediler paket hâlinde oda susu fotograf falan ama hiçbirini istemezsen 3750 dediler zamlar gelmeden saglikla doguralimda bu😊😊
Mimi123 Canaz Memnun kalmana çok sevindim allah içine sindirsin ❤️ Umarım ben de iyi bir doktor bulabilirim kendi doktorumdan ve hastaneden hiç memnun değilim 😣
zor06 Canaz Bu fiyatı ne zaman aldınız??? Malesef zamların gelmiş olması lazım ama ben daha haftaya gitcem. Ondan sordum