Esraa00 Merve_kucuk seni görmüştüm biliyor musun hatta o zaman 180 gün falan kalmıştı benim Demiştim benim bebişten 3 gün büyük abisi yada ablası olacak diye Tabi sen inşallaaahh normal doğumla kolaylıkla kavuşursun bebişe benim sezaryen oldugu için erken oluyor🥲
Merve_kucuk Esraa00 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🫠 ilk doğumum normaldi. İnşallah buda hayırlısıyla vakti saatin de gelir. Oğlum olacakmış 5 yaşında kızım var. Sizin cinsiyet neydi 😌
Esraa00 Mineeee14 maşallahhh 2 ay kalmış yaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğim 🐣♥️
Esraa00 Selin3434 aha aradığım kan benim de sezaryen ortalama ne kadar önce alıyorlar bebişi Ya benim de önden gidiyor da inşallah 38 i bekler ya🥹
Esraa00 Rafaelli bizim bebişlerden büyük abileri ablaları olacak demek genelde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕🥹
Borttee Esraa00 canım bendede patlamış bel fıtığı var 3 adet şuan ağrım yok ama ne olur acaba benimde son 95…. 35.haftalarda karar vericez dedi doktorum. Allah sağ salim elimize versin sezeryan acısı bel fıtığı ağrısı yanında 0 kalır gibime geliyor
Esraa00 Borttee bende aşırı ağrı var kuşum Yani ayakta çok duramıyorum belim çok ağrıyor riske atamayız dedi doğal olarak Sağ salim kavuşalım inşallah ağrı şuan bana mutluluk veriyor 🥹♥️
Esraa00 Selin3434 evet canım 4 kayıp yaşadım ilk defa böyle ilerledik çok şükür Rabbim tamamına erdirsin 🤲🏻💕
Borttee Esraa00 Allah yardım etsin canım ben fizik tedavi görmüştüm cerrahi kabul etmeyip belki doğumdan sonra dusunebilirsin o biraz rahatlatıyor ben oturamiyordum bile iyi geldi
Selin3434 Esraa00 sağlıkla kucağına al bebeğini canım benim ilk gebelikte 39 hatta 40 haftaya kadar bekletiyorlar bebeğinin durumuna bagli 38 dede alabilirler