sedasalman Arkadaşlar merhaba büyükçekmeceye civarında özel ebe kabul eden hastane, doktor önerisi yapabilecek olan var mı ? Malum hastanelerin çoğu kapandı. Tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum
Asli54 sedasalman sırf üste kalsın diye yazıyorum bnde büyükcekmecede oturuyorum bnimde gittim 2 hastane kapandı doktor ve ebeleri cok iyidi şimdi devlete gidiyorum
sedasalman Asli54 ay teşekkür ederim özel ebeyle anlaştım ama hastane bilgim yok. Son olaylardan ötürü güvenip burda bir hastaneye gidemedim çayırovaya gidiyorum ama doğum yaklaştı umarım bilen biri çıkar
Asli54 sedasalman inşaAllah ama burda kabul edeceklerını düşünmüyorum ama siz yinede arayıp sorun hastaneleri
Asli54 Devlette perihan önal var cok tatlı bir doktor aslında hemşire ebeleri de öyle bn cok korkmuştum ama hiç bekledim gibi olmadı isterseniz bakın
sedasalman Asli54 devlette doğuma kimin girdiği belli olmuyor kim denk gelirse o giriyor ya o durum beni çok geriyor
Asli54 sedasalman hayırlarla alın inşaAllah kucagınıza Aa devlette önceden abdulkadir güllüce diye bir doktor vardı sınra kendine yer actı onu deneyebilirsin cok iyi yorumları adamın eger erkek doktor takıntın yoksa sor istersen beylikdüzünde onunda kliniği
Happyka Dyguuu59 geçen sene yaptım o zaman 19 bin ödedim, bu sene yine Mayıs’ta sezaryan olacağım, haftaya kan tahlili var sorucam o zaman fiyatı , skg yok bende 1400 muayene ücreti
Happyka Dyguuu59 doktorlar iyidir Kamer hoca zaten altın gibi doktor , hemşire olsun ebe olsun hepsi iyiydi inanın yoksa 2 kez gitmezdim oraya