Beyza_19 Kkardelenn1 normalde 27 gün kaldı ama son 9 gün 🥹🥹 mecburi sezeryan riskli gebelikden dolayı
danla2711 Kkardelenn1 ahaha sende haklısın valla 😂 şaka bir yana herşeye rağmen tatlı heyecanlar mükemmmel zamanlar 🥰
Kkardelenn1 danla2711 öyle canım alısverıs için zor tutuyorum kendimi kızlara göre çok fazla seçenek var 🌸🌸
danla2711 Kkardelenn1 yaa benimkisi erkek😂💙 ama kızım olsaydı muhtemelen bütün paramı kıyafete harcardım😂 şimdi paralarımı kıyafetten çok arabalarına harcıyorum nerde araba görsem koleksiyon yapacakmışım gibi alasım geliyor😂 ama sadece metal arabalar 😍
gamzebngaa_dmr Kkardelenn1 biri mayısta 7 yaşını dolduracak diğer 1 nisanda tam 2 buçuk olacak buda mart sonu Nisan başı doğacak düşün artık 😂
mucizebebegimmm Kkardelenn1 bende oğlumu 34 haftada doğum yaptım kaybettim. Hiç bulantı zorluk bilmedim valla 😂 şimdiki bebenin cinsiyeti belli değil ama bunda çok zorlanıyorum 🥹 ama canları sağolsun, yeter ki sağlıkla doğuralım ❤️
Kkardelenn1 mucizebebegimmm benimde erkekti şimdi de kız belki sizin de kızdır 🌸sağlıkla sıhhatle gelsinler de hiç önemli değil katlanırız
Kkardelenn1 danla2711 ahahahha annesi araba sevdasına düştüyse şimdiden oğlunu düşünemiyorum 😃bende oğluma hazırlık yapmıştım kolay olmuştu ona eşya almak kullanmak nasıp olmadı şimdi de kız bekliyoruz nasipse bakalım elimi attığım her şeyi alaşım geliyor 😅
MaviNur25 Sara_halil_0101 bana suni sancı verilmedi şükürde yinede zor ya hele o dikişler dimi ufffff