miniksercemm Glsmshn aynen keşke sabredebilsek o yüzden 5li aldım hergun yaparim dye yarın bı yapaym çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlarim artık 😊
Birbebisannesi sutlukahve_ ya yarın bir yapyım birdaha 20 sinde yapcam😄😄 yarın kargodan testler gelcek ya heveslenirim erken gebelik testi bide 😄 Şey düşündüm Yumurtlamadan önce de birliktelik oldu ya belki onda olduysa çıkar. İlla yumurtlamada diye düşünmüyorum
Birbebisannesi sutlukahve_ kız bende şok olurum ozaman😄 çünkü hiç umudum yok gerçekten. Bazen oluyor böylr çıkacak gibi ama ciddi düşününce inanamıyorum çıkacağına
Birbebisannesi sutlukahve_ eşim hastane çalışanı. Çıkarsa direk giderim ona haber vermeden orda kan veririm. Sonucuda beklerim 1 saate cıkıyor hastanede. Orda süpriz olur ona olursa tabi🥲
Yareninannesii tarcinnnn24 bende boş gebelik aslında anlam veremedim tam ama boş gebelik olmasına kese vardı birde kesenin içinde yolk kesesi dedikleri şeyde vardı bebek oluşmamıştı benim
tarcinnnn24 Yareninannesii anladım bende hiçbir şey yoktu 6 haftalıkken aslında kürtaj dediler ama ben 9 a kadar direndim sonra bir gece çok sancım olunca hastaneye kaldırdılar sabahına kürtaj oldum muhtemelen kendisi düşecekti ama çok sancılı olurdu