sutlukahve_ Glsmshn en yakın bir gün vardı o günü değil ama bir gün önce bir gün sonra değerlendirdim
Glsmshn sutlukahve_ güzel ozaman öncesi sonrası olmuş oluyor illa aynı olacak değil. İnşallah gebelik olur benim bata 9 gün var daha çok erken test için ama çok sabırsızlanıyorum üç gün kala kan vericem
gozde91 Glsmshn benimde bat 18. Bel ağrısı beyaz akıntı var bazen de kasıkta batmalar. İnşallah psikolojik değildir belirtiler
Glsmshn gozde91 bu arada beyaz akıntı da var bende ama onu çok ciddiye almadım. Kasıkta batmayı falanda gaz sancısı gibi yorumluyorum
sutlukahve_ Glsmshn benim 7 var ama Benimki canı ne zaman isterse o zaman olur 😂yani geciktim ay hamile miyim diyemiyorum hic
Sans_seninle Glsmshn kızlar bende koyu kırmızı kahve bir leke geldi 3 saat içinde çok az leke geldi daha da gelmiyor bat 19
gozde91 Glsmshn benim ilk gebeliğimde çok beyaz akıntım olmuştu ondan sonraki düşük olan gebeliğimde de o yüzden biraz önemsedim ama herşey olabilir tabi de
sutlukahve_ Glsmshn 20 dayabilirsem 25 gibi yapmayı düşünüyorum inşallah sende güzel haberler alırsın
Glsmshn sutlukahve_ amin aşkım hepimiz güzel haberler alalım sağlıklar bebeklerimizi kucağımıza alalım 🌸
Glsmshn gozde91 olabilir kuzum. Ben şu mantıkla bakarak onu bir belirti olarak saymamıştım kadınız sonuçta akıntımız oluyor arada diyerek ama dediğn gibiyse belirtidir belkide
Grimsi Glsmshn Benimde bat 19 ama tam yumurtlama gününü değerlendiremedik mide yanması var sadece bende
Grimsi Glsmshn adet bitiminin bı gün sonrasını değerlendirdik canım olabilir mi ama çok öncesi sanki hemen yumurtlama olur mu
tarcinnnn24 Benimde 4 mart yumurtlama, 5 mart çatlama gördüm. 20 mart bat. Umarım olmam tabi de kürtajdan 6 ay geçti olmadı:/ çok istiyorum 🥹
Yareninannesii tarcinnnn24 tam 8 ay oldu benimde bizde cok istiyoruz bat 18 bu ayda olmazsa valla yoruldum salacam öyle
Baharaydms1 Glsmshn benim de çatlamadan sonra ki 7.güne girmiş bulunmaktayım. Aynı şikayetler bende de var Kasık ağrılarım sürekli yorgunluk ve midem ağzıma geliyor normalde yemeklerden sonra çok nadir olurdu ilk defa böyle oldu bat 18-19 bekliyoruz artık hayırlısı🌸