Kubra_dara34 Güzel anneler ve anne adayları az önce test yaptım ovulasyon testi elimde kalmıştı kırmızı çıktı hep silik çıkardı bat son 3 gün kaldı bu durum neyin göstergesi acaba
11mrv11 Kubra_dara34 yumurtlama değil yumurtlama olması için ikisinin aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum. Gebelik de ölçmüyor bu testler bildiğim kadarıyla.
tahamommy Nurellaaaaaaa1212 😅 kııız biliyorum senin olduğunu nazara gelme diye saklıyım dedim azcık 🤣
Nurellaaaaaaa1212 Kubra_dara34 evet aşkım bir hafta olmadı daha burda bas bas bağırıyorum çatlamadan sonra ovülasyonlarınıza devam edin hamileyseniz öğrenin diye
tarcinnnn24 Nurellaaaaaaa1212 aslında bırakacaktım ama senin deneyiminle ovülasyona devam ettim:) çatlamadan sonra hep tek çizgiyken bugün silik gözle görülür bir çizgi oldu zamanla da belirginleşti. Diğer testlere baktım onlar hiç belirginleşmemiş tek çizgi kalmış. Sen kaçıncı günden itibaren çizgi görmüştün acaba benim çatlamadan sonra ki 5. Günüm
Kubra_dara34 Nurellaaaaaaa1212 sabah normal gebelik testi yaptım ama çıkmadı kaset test bir saat önce kasıkta çok ağrı oldu yaptım bu şekilde çıktı ne yapayım sence erken gebelik testi mi yapayım
Nurellaaaaaaa1212 tahamommy ay kurban olurum sana ya 😂 bende sürekli özel görüşmeler var bu konuyla alakalı ücretsiz hizmet veriyorum 😂
Nurellaaaaaaa1212 Kubra_dara34 erken gebelik testi yap ama öyle artimed falan değil güvenilir bi marka yap canım
Kubra_dara34 Nurellaaaaaaa1212 dün akşam üzeri prodoctor erken gebelik testi yaptım çıktı ama çok aşırı silik sonradan iyice belirginleşti akşama doğru bilemedim
Nurellaaaaaaa1212 tahamommy herkes mutlu haberi alsın da ben herkesle beraber seviniyorum valla. Her gördüğüme yazmaya calısıyorum ben de yaşadım cünkü soruddum öğrenmek istedim. Ama bende bi 3 yaş ergen bebesi var yakamı bırakmıyo 😂
Nurellaaaaaaa1212 Kubra_dara34 ben de böyle öğrendim. Saatler sonra ip gibi çizgiyle. Gir bak benim profile cok yorum var ama bulabilir misin bilmiyorum askım. Hamilesin ya sen işte
Kubra_dara34 Nurellaaaaaaa1212 ayyyy heyecanlandım 9 aydır deniyoruz olmuyor 😂😂kaset testte sabah çıkmaması normal mi acaba bunda çıktı 🫢