Ozgeliz balkaymakcat ilk çocuk kız🌸 ikinci çocuk tarihi doğum günüyle çok arada ne zaman hamile kaldığını bilmediğim için hesaplamadım doğru sonuç vermez
Titi Ozgeliz Şimdi 14 hafta 3 gunluk hamileyim canim 2 ayri ultrasona girdik ikiside ayni tarihi gosterdi.
Ozgeliz Titi hesaplarken zorlandım 😄 aralıkda olduysa adetinizin 14.yada 15. Günü erkek 🩵ama eğer Ocak da beraber olduysanız kız🌸
Titi Ozgeliz cok tesekkur ederim. Sizede zahmet verdim. insallah 3,4 gune gidicem size haber ederim doktor soylerse. Benim bir cocugum da var🥰 isterseniz ona da hesap yapin sizin icin bakin gorun doĝrumu?
Ozgeliz Eminesentepe1 gönlünüze göre sağlıklı olsun inşallah verin tarihleri bida hesaplayayım hatta oğullarınızı da verin bakalım onlar ne çıkacak Doğum tarihiniz ✨ Son adet tarihiniz ✨ Adet döngünüz ✨ İlişki tarihleri ✨
Eminesentepe1 Ozgeliz bu 3. Olanı ilişki tarihi hatırlamıyorum çünkü hiç beklenmedik bişeydi korunuyorduk ilaç da kullanıyordum baya süprizli oldu Oğlumun ki 04.01.2023 son adet doğum tarihi de 28.04.1996 1. Oğlumu hiç hatırlamıyorum ya 5 sene oldu