Busebicerr Merhaba 28 haftalık hamileyim doktor gynomax 100 mg150 mg7 vajinal ovul fitil verdi kullanan var mı cesaret edemedim kullanmaya ? Desteğinizi rica ederim
Sevilesi Busebicerr canim hiç korkulacak bir şey yok. Kendini sıkma uzan eldivenini giy azıcık islat fitilide daha rahat yaparsın bir kere korkunu yenince alisiyorsun☺️
Sevilesi Busebicerr ah kuzum benim vermez. Mantarın mi var bana mantar için vermişti vajinal fitil odaya kapamıştım kendimi öyle yapmıştım 😮
Busebicerr Sevilesi Evet maalesef geçiyor sonra tekrarlıyor sonuç olarak bu fitili verdi de ben daha deneyemedim.. size etkisi ne kadar sürede olmuştu fitil daha hızlı iyileştirir diyorlar..
Sevilesi Busebicerr benim sürekli devam etti bir-çok kere kullanmışımdır. Sana tavsiyem orayi yikadiktan sonra iyi kurula ve arada sirkeli su ile yika. Ve en önemlisi iç çamaşırını sürekli değiştir ve ağ kısmını en azından kullanmadan önce ütüle ✋🌸
Sazenin Ben iki kez kullandım 😶🌫️ 37+5 teyiz çok şükür şuan iyileşti inşallah daha olmaz🫠 enfeksiyon mantar bebişe daha zarar veriyor, mecbur kullandım inşallah zararı dokunmamıştır. Gelişimi hareketleri falan şimdilik gayet güzel