Aybarssmom_ Kızlar biliyorum biyolojik olarak mümkün değil 😅 hamileyken gibi bulantılarım, koku hassasiyetim ve kasık ağrılarım var reglim 2 gün önce bitti hamile değilimdir dimi? O kadar korkuyorum ki saçmalıyorum farkındayım ama içime kurt düştü yahu 😐
06Pembemavi80 Aybarssmom_ içini ferahlatayim mi 😁😁 benimde 2 gün oldu biteli. Adet olduğumda iğne yaptırmak durumunda kaldım 3 gün boyunca kulak iltihabı dan dolayı .. Adetim bitti ama mide bulantısı dan duramiyorum sürekli bulanıyor . Yemek kokusu da öyle. Hamileyim heralde diyorum., öyle bı bulantı 😁😁Adet olmadan da test yapmistim iğne yaptiracagim için ne olur ne olmaz diye. Bugün tekrar gittim test aldım yaptım negatif . Ama bulantı halen suruyir 😁😁😁
06Pembemavi80 Aybarssmom_ olmaz olmasına ama şüphe kötü birşey gerçekten. Binde bir belki denk gelir diye düşünebiliyor insan 🤭Biliyorsun ama herşey onu işaret ediyor 😁. Ben iğne yan etkisi diye düşünüyorum kaç güne geçer bakiyim , sen neden olduğunu dusunuyorsun
Aybarssmom_ 06Pembemavi80 glifor diye bi ilaca başlamıştım kilo problemim var iştahım inanılmaz açıktı kan şekerini dengeli tutsun diye yazdılar. Bulantımın ondan olduğunu düşünüyorum koku hassasiyetim de hadi bulantıdan diyelim kasık ağrısı da eklenince ne oluyo be oldum birden 🤣🤣🤣
tatlibebegim_ Aybarssmom_ glifor öyle yapıyor amacı o zaten iştah kesip mide bulandırıyor bende kullanmıştım midem çok bulanmıştı ishal falan yapmıştı
Glcaaann Bende adet oldum 3 gün sürdü kasıklarımda ağrılar başladı test yaptım yarım saat sonra böyle çıktı https://imgyukle.com/i/C2dZPH sizce varmı
06Pembemavi80 Glcaaann pembelik var. Bende bekledim böyle birşey hiç yoktu beyazdı . Siz tekrarlayın testi yada kan verin . Benim 1 hafta oldu adetim ama farklıydı açık renkliydi oda ilaçtan dolayı olmuş. Hakkınizda hayırlısını olsun✨
YyyyYasemin Glcaaann çok yoğun mu sürdü peki bende adet oldum kopkoyu oldu pedi doldurmadı dün olmama rağmen