Rbya Mresln Kızım kısmetse 3 gün sonra doğacak ve adını İnci koyacağız size de fikir olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz 🙏🏻🐣💜🌸🥰
Papatya_1626 AnayimBenAna_ ismim diye demiyorum ama cok hoş geliyo aslinda kulaga birde öyle cok fazla herkes kullanmiyo o yönden de iyi sans getirsin size🐞🌻🌻🌺
Mresln iremd-1798 İlkinde bulmak daha kolay oluyor galiba 🤗 En beğendiğimiz ismi ilkine koyunca da ikinciye zor bulunuyor demek ki😅🥰
annelerhakkinda1 Mresln Kızımın adını İpek koyduk, ismini çok güzel taşıyor hareketleri felan hanım hanımcık 😍
Mresln ikibebelianne-M Uyumlu olmuş aslında. Umarım en güzeline karar verirsiniz 🌸 Almira ismi benim de aklımda ilk kızım Miray Alya, Almira kızımın ismiyle çok uyumlu oluyor ama çok benzer olursa karışır mı kötü mü durur acaba diye o kafamı karıştırıyor benim de 😅
ikibebelianne-M Mresln evet cok uyumlu ama buyukler biraz karistirabilir gibi bizde buyukler soylemekte zorlanir diye düşünüyoruz
Mresln ikibebelianne-M Değil mi bir de telaffuzu önemli L harfini biraz kibar söylemek gerekiyor ya onu da düşünüyorum 😄
21Berra21 Mresln ilk bebeğim kızdı Adını Ayşe Berra koyduk şimdi ikinciye gebeyim erkek olacak adını Enes koyacaz inşallah💙❤️
Duruli55 Mresln kızımın adı duru çok severek koydum maşallah dupduru sarışın bir kız Birdaha kızım olsaydı parla koycaktım ama erkek bebek olacak Çınar koyucaz 🌷
Ayssu98 Mresln 35 haftalığız bende çok zorlandım hiç içime sinen isim bulamadım iki gün önce İnci Vera’da karar kıldık 🌸
Krystal Mresln Kızımız olacak assssla içime sinen bir isim gelmiyor aklıma. 😅Nare,Narya, İpek, İleyna bunları beğeniyorum ama kesinlikle şu olsun diyemiyorum. Fikir olsun diye yazayım dedim belki birilerinin içine siner.😅
miroscumm Mresln öyle mi dediler ya ben çok begeniyorum bence çok zarif bir isim anlamı da cok güzel bence boşverin koymak istiyorsanız🌸