Minigim2727 Mresln kızım olsa defne koyacaktım ama erkeğe benzettı sımdılık doktor. Umay, duru isimlerini de begenıyorum
Nadiya07 Kızımın adı Rabia Menesa. Rabiayı kaynanam rüyasında görmüştü. Menesayı da babası çok istemişti. İlk çok içime sinmemişti şimdi çok beğeniyorum. Oğlan bekliyorum tekrar kız olsa Zeynep Sare yi çok beğeniyordum.
Minigim2727 3prensAnnesi_ ılk oglumun adı emir. Sımdı ıkıncısı de erkeğe benziyor dedı doktor. Erkek olursa metehan kız olursa defne 😊
CemileErol Mresln kızım adını Zeynep koyacağız inşallah. En başından beri nettik eşimle ortak karar. Ama ilerde bir kızım daha olursa Süheyla, Asude, Azra, Ece, Duru isimlerinden birini düşünürüm herhalde.
Mucizee80 Mresln Melisa koymayı çok istedim ama ailede olunca koyamıyruz bnde bnzerlik olsun diye Melisi tercih ettim amin hepimizin bebeği sağlıkla hayırla gelsin inşallah
likapaa53 Mresln şuan cinsiyet belli değil ama mihra koyacaktık kayınvalidem söyleyemediği için vazgeçtik 🙈 Eylül Sare düşünüyoruz kız olursa🥰 4 yaşında bi kızımda var onun ismide Eslim Meva ☺️