Minyonannecik Sizinkiler nasıl ben sadece iyi beslenebiliyor muyum merak ediyorum bundan sonra hftada kaç gr alicaklar acaba 😇
Canh20 Minyonannecik benimde 27. Haftada 1080 grdı dr 2 hafta önde dedi 29 iken gittim 1400 dedi ama haftasıyla uyumlu dedi bu sefer ebe.. bundan sonra alacaklar sağlıklı alsınlar inşallah
Bet3346 Bende merak ediyorum 3. Gebeliğim ama unutmuşum hep bundan sonra hızlı alırız diye düşünüyorum
Minyonannecik Ayshababy maşallah canım çok güzel normal demek ki acaba 30.haftaya kadar kaç kilo olurlar 🥰
sedabircngz Minyonannecik güzel ama bide onu doğurmak var 😂 her gün yumurta peynir yoğurt yemeye özen gösteriyorum çiğ kuruyemiş tüketiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum genel olarak bol su içiyorum fast food tüketmiyorum binde bir yerim yersem bu şekilde ☺️
Minyonannecik Canh20 nerdeyse aynıymış benimkiyle😇 2 haftada 400 Gr almış maşallah giderek artiyor haftalık alımları
Minyonannecik sedabircngz kuruyemiş ne yiyosunuz ya bende çok nadir yiyorum ama diğerleri aynı yumurta peynir yoğurt garanti balık tüketemyorum çok
Canh20 Minyonannecik evet yarın konrtole gideceğim bakalım ne kadar eklenmiş bu arada ben acile gittim orda ebe baktı onda. Üst üste gidiyorum bu aralar
sedabircngz Minyonannecik evet bende balık tüketemiyorum onun için balıkyağlı multivitamin kullanıyorum çiğ badem çiğ fındık kuru kayısı ceviz yiyorum
ilayda_96 Minyonannecik 28 haftalıkken 1540 kgdı oğlum 32 de 2300 35 de en son gittiğim de 3100 gramdı
ilayda_96 Minyonannecik inanın ki ekstra kilo alsın diye yediğim şeyler yok sürekli yediğim şeyleri yiyorum avokado vs çok nadir yemişimdir ama mutlaka kahvaltım da yumurtamı eksik etmiyorum bir de süt+muz ara öğünüm de onları yiyorum
Minyonannecik Ayshababy büyüme atakları oluyor ondan bence ben mesela bi gidiyorum başı boyu karnı 1 hafta ilerde gözüküyor bı gidiyorum geride sonra normal çıkıyor yani ne zamana denk gelirse