_Gizem__98 iremilerigiden çok düşük bir değer ama inşallah vardır belkide çok yeni 1 haftalık filanda olabilir çok düşük değer
BebegimVeBenn_ iremilerigiden hayırlısı olsun inşallah canım 2 güne bir tekrarla imkanın varsa ama seni biraz yorabilir yada 1 hafta 10 gün bekle
BlcSongullllllllll iremilerigiden şu an sen de ben de aynı durumdayız canım sabah kan verdim ve hala sonuçların e nabız düşmesini bekliyorum inşallah ikimiz de iyi sonuçlar alırız😇😇
1oglanannesi iremilerigiden ben adetimin günü kan verdim 17.2 çıktı geç dölenme yani sabr et bence adetinin günü ver kan en iyisi o
Kalbimde 1oglanannesi canım ya dün bende verdim 34.1 çıktı korkuyorum ama düşük çünkü senin nasıl oldu sağlıklı oldumu
Flowerseyey cennetmelegininannesi bir doktor söylüyordu beta sıfır ile 4-5 olması arasında hiç bir fark yok o yüzden yükselmeyecek ya da yükselecek anlamına gelmiyor bu aradaki değerler.
yesildeniz_ iremilerigiden benimki bazen 1.20 çıkıyor tabi ki yükselmiyor. Bat ne zaman sizin? Pozitif hissettik seninle beraber inşallah pozitif sonuç alırsın🤲🏻 teyze olmuş gibi seviniriz bizde